Egyéb kategória

Elképesztő dolog derült ki, amikor egy férfi megtalálta az elveszett testvérét

Amikor 20 évvel ezelőtt Duncan megpróbálta kideríteni, kik a vér szerinti szülei, meglepő információra bukkant: valahol a nagyvilágban több testvére is van, akikről még csak nem is tudott! A férfi az elkövetkező két évtizedet azzal töltötte, hogy megpróbálta felkutatni őket, amikor pedig rátalált az öccsére, váratlan dolog történt...

vous - 2016.11.22.
Elképesztő dolog derült ki, amikor egy férfi megtalálta az elveszett testvérét

Duncant még gyerekkorában fogadták örökbe, így biológiai szüleit sosem ismerte. Persze a kérdés mindig ott volt a fejében, ezért 20 évvel ezelőtt eldöntötte, hogy megpróbálja felkutatni őket. Ekkor derült ki, hogy nincs egyedül, és több testvére is van, csak éppen nem tudnak egymásról. Húsz éven át igyekezett megtalálni őket, amikor végre megtudta a hírt: az öccsét Ron Cole-nak hívják, és már 60 évvel ezelőtt találkoztak.

Forrás:
youtube.com

Sőt, nemcsak találkoztak, de néhány sarokra laktak egymástól, egy iskolába jártak, és még gyerekkori barátok is voltak! A férfi azonnal előkereste a strandon készült közös fotójukat, és bár már hosszú évtizedekkel ezelőtt megszakadt köztük a kapcsolat, felkereste Ront. Ő persze először azt hitte, valaki egy rossz viccet próbál elsütni vele, amikor viszont beszélgetni kezdtek, kiderült, hogy a történet teljesen valós. Nem sokkal később pedig sor került az első olyan találkozásra, ahol végre testvérekként beszélgethettek egymással!

Objektum doboz

Ez ám a különös véletlen!

Ajánlott cikkek