Egyéb kategória

Durva és meglepő szexkutatások, amik TÉNYLEG igazak

Annyi, de annyi baromság kering a neten a szexszel kapcsolatban, hogy ne csodálkozzunk, ha a mai fiatalság el van tévedve. Azonban vannak tényleg meglepő, már-már hihetetlen tények, amiket szerencsére alátámasztottak tudományos kutatások, így hihető lesz a sztori. Őrületesen durva szextények jönnek, amik legalább annyira szórakoztatóak, mint meglepőek.

vous - 2016.11.21.
Durva és meglepő szexkutatások, amik TÉNYLEG igazak

A szex és az alkohol boldogabbá teszi az embereket, mint a gyerek

Nos, ez így leírva nagyon durva. Az új-zélandi Canterbury Egyetem kutatói vizsgálták az emberek legkedvesebb szokásait. Egy harmincas listát kellett felállítaniuk a résztvevőknek az alapján, hogy mely cselekvés teszi őket a legboldogabbá. Az első helyen a szex végzett, a második lett az alkohol, míg a gyermekvállalás csupán a harmadik helyre fért be. 

A férfiak, akik több házimunkát végeznek, kevesebbszer szexelnek

Az American Sociological Review kutatása szerint azok a pasik, akik nőies házimunkát végeznek – mosogatnak, vasalnak, főznek –, kevesebbszer jutnak élvezethez. Bár ez a kutatás már 20 éves, ezentúl kétszer gondoljátok meg, mielőtt megkéritek a pasitokat, hogy mosogasson el!

A közgazdasági szakon végzetteknek van a legtöbb szexuális partnerük 

Ki mondta, hogy szerelmet nem lehet pénzért venni? – viccelek, viccelek. A Student Beans felmérése során mintegy 5000 diákot kérdeztek, több mint 100 egyetemen az Egyesült Királyságban a szexuális partnereik számáról. Az előkelő helyen a közgazdászok végeztek, őket követik a médiamunkások (ööö…) és a természettudományi szakon végzettek. 

szex pár ágy alvás

Őrült mítoszok a szexről, amikben nagyon sokáig hitt az emberiség

Ma már könnyen beszélünk a szexről, de gondoljatok bele abba az időbe, amikor a biológiai ismereteink még nem voltak ilyen pontosak! Ezekben a korokban merülünk most el, ugyanis összegyűjtöttem nektek azokat a mítoszokat, amiket az emberiség sokáig elhitt a szexualitással kapcsolatban, ma azonban már csak mosolyogni tudunk rajtuk.

A cikk folytatása ITT jön!

Egy menet = -21 kalória

A New England Journal of Medicine kutatása során kiderült, hogy egy átlagos szex csupán 7 percig tart, ez idő alatt pedig csak 21 kalóriát égetünk el. Nem ússzuk meg a sportolást! Ide kattintva pedig az is kiderül, hogy a rágózással mennyi kalóriát égettek el.

A szex megszüntetheti a fejfájást

Vége annak a szexkifogásnak, hogy fáj a fejetek. A Cephala kutatása során 200 migrénes beteget teszteltek, 60%-uknak elmúlt a fejfájása az aktus során. A szakértők ezt az extra endorfin-termelődéssel magyarázzák. Próbáljátok ki!

Ajánlott cikkek