Egyéb kategória

Meséljétek el, hogyan hatott rátok az Ízek, imák, szerelmek – novellapályázat

Titeket is megérintett az Ízek, imák, szerelmek? Meséljetek és nyerjetek két 10 000 forint értékű vacsorajegyet a Cartaphilus Könyvkiadó és a VOUS.hu közös játékán.

vous - 2016.11.21.
Meséljétek el, hogyan hatott rátok az Ízek, imák, szerelmek – novellapályázat

Az Ízek, imák, szerelmek olvasók millióit indította el olyasfajta úton, pályán, ami gyökeresen változtatta meg addigi életüket és gondolkodásukat. A Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában most megjelenő tisztelgő kötet szerzői erről a fordulatról számolnak be írásaikban:

utakat kerestek és találtak, sokszor olyanokat, amelyekről sosem gondolták volna, hogy lehetséges, és az útkeresés során magukat, legjobb énjüket is megtalálták.

Hasonló cipőben jártok ti is? Meséljétek el a történeteteket! Írjatok novellát!

A pályázóknak két 10 000 forint értékű vacsorajegyet ajánlunk fel. A Cartaphilus Könyvkiadó kedvenc pályamunkáját egy indiai, míg a VOUS.hu kedvenc novelláját egy ázsiai vacsorával díjazzuk egy-egy remek budapesti étteremben.

Pályázati feltételek:

  • A novellákat 2017. január 2-ig várjuk a cartaphilus@alexandra.hu címen.
  • A pályaművek maximum 3000 karakteresek legyenek.
  • A szerző és a cím feltüntetése mellett egy rövid kedvcsináló mondatot is írjatok a történetek elejére.
  • A két nyertes novella címét 2017. január 12-én áruljuk el VOUS.hu-n, ahol a két legjobb mellett elolvashatjátok a többi kiemelkedő pályamunkát is.

A nyeremények:

  • A Cartaphilus Könyvkiadó kedvenc novellájának írója egy 10 000 forint értékű vouchert nyer a budapesti Taj Mahal indiai étterembe.
  • A VOUS.hu szerkesztősége által legjobbnak ítélt pályamunka írója pedig egy 10 000 forint értékű vouchert nyer a budapesti Bangkok Thai Étterembe.

Hivatalos szabályzat:

Ízek, imák, szerelmek nyomában

Ízek, imák, szerelmek nyomában
Forrás:
Alexandra

A Pályázó hozzájárul, hogy benyújtott pályázatát a Szolgáltató változtatások nélkül nevének feltüntetése mellett közli felületein a pályázat eredményhirdetésekor, ezért anyagi ellentételezést nem támaszt a Szolgáltató felé.

A Pályázó elfogadja a Szolgáltató rendelkezését, miszerint a Szolgáltató saját hatáskörében dönt arról, hogy a pályamunkát esetleges sértő vagy a Szolgáltató irányelveivel ellentétes vagy reklámtartalma miatt nem jeleníti meg felületein.

A Pályázó kijelenti, hogy az általa benyújtott pályázat kizárólagos szerzője a Pályázó és a pályázat nem sérti harmadik személy jogait (többek között nem sért szerzői jogokat, személyhez fűződő jogokat).

A Pályázó tudomásul veszi, hogy az általa közölt adatok valóságáért, a pályamű tartalmáért, tényállításaiért, az információk helytállóságáért és harmadik személyek jogainak megsértéséért kizárólag a Pályázót terheli felelősség.

A Pályázó a pályamunkájának beadásával feltétlenül és visszavonhatatlanul átvállalja szerzői, reklám-, média-, versenyjogi, továbbá polgári jogi szabályok be nem tartása miatt, az általa benyújtott anyaggal kapcsolatosan a Szolgáltatóra, illetve bármely munkatársára esetlegesen kiszabott bírságok és kártérítési, polgári jogi igények vagy egyéb, pénzben meghatározott joghátrányok megtérítését.

A Pályázó a részvétellel önkéntesen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy megadott személyes adatait a Szolgáltató a pályázatban és a nyereményjátékban való részvétel, a pályázatok elbírálása és a nyertes értesítése céljából kezelje és feldolgozza.

Az adatkezelés során a Szolgáltató maradéktalanul betartja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait.

A pályázatban részt vehet minden 18. életévét betöltött, cselekvőképes, Magyarországon lakóhellyel rendelkező természetes személy, aki nem esik a pályázatból kizártak körébe.

Minden Pályázó kizárólag egy pályaművel indulhat a pályázaton.

A pályázatban nem vehet részt:

  • a Szervező és közreműködői, illetve a Szervező kapcsolt vállalkozásainak tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkaviszonyban vagy egyéb munkavégzésre irányuló jogviszonyban álló dolgozói, valamint azok Ptk. 8:1 § (1) bek. 1 pont szerinti közeli hozzátartozói,
  • novelleírással élethivatás szerint foglalkozók.

Amennyiben a nyertes értesítése nem volt lehetséges – akár az internet- vagy a telefonszolgáltató hibájából, akár azért, mert a Pályázó a jelentkezés során hibás adatokat adott meg –, vagy a Pályázó egyéb, a saját érdekkörében felmerülő okból nem szerzett tudomást az értesítésről, a Pályázó a nyereménytől elesik. Abban az esetben, ha a nyertes nem igazolja vissza az értesítést e-mailben egy naptári héten belül, akkor is elveszíti jogosultságát a nyeremény felett. A nyertesek kötelesek együttműködni a Szervezővel, hogy a nyeremények átadására az értesítéstől számított 1 hónapon belül sor kerüljön.

A nyeremények pénzre át nem válthatók és másra át nem ruházhatók.

A VOUS jogi feltételei ide kattintva olvashatók.

Ajánlott cikkek