Egyéb kategória

2 perc – mindössze ennyi kell a fejfájás megszüntetéséhez!

A fejfájás szinte mindenkit érint manapság, kit jobban, kit kevésbé. A közös pont mindig az, hogy minél hamarabb szeretnénk megszabadulni tőle. De mégis miként? Csak a pirulákra számíthatunk? Egyáltalán nem.

vous - 2016.11.20.
2 perc – mindössze ennyi kell a fejfájás megszüntetéséhez!

Kevés rosszabb dolog van a hasogató fejfájásnál. Mielőtt rohannátok a pirulák után, előbb teszteljétek ezt a pár perces praktikát. Aztán ki tudja, lehet, soha nem lesz már szükségetek azokra a tablettákra.

fajdalom-fejfajas-szemuveg

5 figyelmeztető jel, hogy a fejfájásotok veszélyes lehet

Időnként biztosan ti is azon kapjátok magatokat, hogy megfájdul a fejetek egy húzós nap után (vagy néha már az elején). Ez egy darabig teljesen normális dolog, ha viszont az alábbi tüneteket is tapasztaljátok magatokon, érdemes időpontot kérni a dokihoz!

A folytatásért kattintsatok ide!

Ezeket a lépéseket tegyétek meg egymás után:

  1. Csukjátok be a szemeteket, és kérdezzétek meg magatoktól: Hol fáj a legjobban? Milyen színű? Milyen formájú?
  2. A válaszokat mondjátok ki hangosan.
  3. Ezt a két lépést négyszer ismételjétek még meg.

Azt kérdezitek, hogy mégis miként mulasztaná el ez a fejfájásotokat? Ez egy olyan elmetrükk, mely elvonja a figyelmeteket a fájdalomról, plusz segít feloldani a feszültséget a nyak, az arc és a fej környékén.

fejfájás migrén idegesség stressz

Van még valami a tarsolyunkban: így is elmulaszthatjátok a fejfájást tabletták nélkül

Mindegy, hogy migrénről vagy másnaposságról van szó, a lényeg, hogy a fej területén jelentkező fájdalom minél előbb abbamaradjon, sokszor viszont a gyógyszer nem nyújt elegendő segítséget. Ezért elhoztuk nektek a legtutibb tippeket, amelyek ha nem is mulasztják el teljesen, de mindenképp csökkentik a fejfájásotokat!

A teljes cikket itt találjátok!

Ajánlott cikkek