Egyéb kategória

A Szívek szállodája szereplői elárulták, szerintük melyik srác passzolt Roryhoz

Minden Szívek szállodája-rajongónak van egy megingathatatlan, betonbiztos elképzelése arról, hogy melyik srác passzolt a leginkább Roryhoz. #TeamDean, #TeamJess vagy #TeamLogan? Most maguk a srácok mesélték el, szerintük ki volt a legjobb!

vous - 2016.11.18.
A Szívek szállodája szereplői elárulták, szerintük melyik srác passzolt Roryhoz

Kilenc év után visszatér egy újabb évaddal a Szívek szállodája, a sorozatot pedig nagyobb őrület övezi most, mint eddig valaha! Nem csoda, hiszen az előzeteseket elnézve máris eluralkodik mindenkin a nosztalgia, a színészek pedig olyan infókat meséltek az új részekről, amiktől csak még jobban megjön a kedvünk egy Gilmore Girls-maratonhoz. Az egyetlen dolog, amiben sok rajongó nem ért egyet, az, hogy vajon Dean, Jess vagy Logan volt a legjobb pasi, akivel Rory járt. Ezzel pedig a színészek is így vannak, hiszen még az ő véleményük is teljesen eltérő!

Objektum doboz

Lorelai munkatársa és barátja, Michel például elárulta, hogy mindig is inkább Deannek szurkolt. A srácot alakító színész, Jared Padalecki viszont inkább Jesst tartotta a legjobb pasinak, a rosszfiús stílusa miatt, és mert szeretett olvasni, de azért előtte viccesen hozzátette:

„Nem lehetek #TeamDean, mert én vagyok Dean.”

Forrás:
Facebook.com/Gilmore Girls

Biztosan emlékeztek még Kirkre, ő például határozottan Logannek drukkolt, bár szerinte ez egy viszonylag népszerűtlen vélemény. Aztán ott van Matt Czuchry, alias Logan, aki, úgy tűnik, nem nagyon tudott választani.

„Minden srác a megfelelő időben jött Rory életébe, hogy valami olyat tapasztaljon meg, amire épp akkor szüksége volt. Úgyhogy szerintem minden pasi a megfelelő volt az adott időszakban.”

Forrás:
Facebook.com/Gilmore Girls

A legtöbben viszont a #TeamJess csapatot erősítették, amire Milo Ventimiglia nagyon mókás magyarázatokat talált ki.

„Azok után, amin Jess és Rory átmentek együtt, végül jó srác lett belőle, úgyhogy azt hiszem, ezért szurkol mindenki Jessnek. De az is lehet, hogy valami másért. Lehet, hogy nem tetszett nekik, milyen magas Dean. […] Logan és Rory pedig ugyanolyan magasak. Vagy az is lehet, hogy valamiféle szőke vs. barna dologról van szó, tudjátok, világos a sötét ellen. És lehet, hogy a sötét nyer” – utalt saját magára viccesen.

Forrás:
Facebook.com/Gilmore Girls

És most ti jöttök, ti kinek a csapatát erősítitek?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.