Egyéb kategória

Most figyeljetek! Ez a 66 éves rúdtáncos bebizonyítja, hogy a kor csak egy szám!

Még alig múltatok 20, de már nem szeretitek elárulni az életkorotokat, mert ti olyan öregek vagytok?! Hát, csajok, akkor most bizony le fog esni az állatok a 66 éves rúdtáncostól.

vous - 2016.11.18.
Most figyeljetek! Ez a 66 éves rúdtáncos bebizonyítja, hogy a kor csak egy szám!

Greta Pontarelli 1950-ben született, és 7 éve ajánlották neki az orvosok, hogy kezdje el valamivel erősíteni a csontjait, mert azok nincsenek a legjobb állapotukban. Legyinthettek, hogy ugyan miért fontos még ez egy (akkor) 59 éves nőnek, de azért, mert valaki már nem tizen-huszon éves, az várjon ölbe tett kézzel a halára? Egy fenét!

Greta az egészsége érdekében először elkezdett súlyokat emelgetni, azonban azt túl unalmasnak találta, és másik mozgásforma után nézett. Ekkor jött képbe nála a pole dance.

Engel Nóra rúdtánc pole dance

Elsőre úgy éreztem magam, mint Bridget Jones a tűzoltórúdon – Kipróbáltam a pole dance-t, és imádtam!

„A kezemet a szívemre téve – ha tudnám mozgatni – jelenleg azt mondanám, bocsi, ma nem tudom elmesélni, milyen volt életem első rúdtáncórája. Hogy miért? Mert a laptopot is alig bírtam felnyitni, a gépelésről ne is beszéljünk. De a világért sem venném el a kedveteket tőle, ráadásul az élmény sokkal több annál, mint hogy 'jó volt, jó volt, de fáj mindenem'.”

A teljes cikket itt találtjátok.

Az idő előrehaladtával annyira belelendült a rúdtáncba, hogy már nemcsak hobbiból ragadt ebben a világban, hanem elkezdett nemzetközi versenyeken szerepelni. Ráadásul nem kevés sikerrel, és teljesítménye messze kiemelkedőbb, mint a nála 26 évvel fiatalabb társaié. A most 66 éves nő odafigyel arra, hogy rendszeresen karbantartsa magát, ezért kétnaponta 120 percet keményen végigedz. És valljuk be, nemcsak a kitartásáért, hanem lenyűgöző alakjáért is irigykedhetünk rá!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.