Egyéb kategória

Most figyeljetek! Ez a 66 éves rúdtáncos bebizonyítja, hogy a kor csak egy szám!

Még alig múltatok 20, de már nem szeretitek elárulni az életkorotokat, mert ti olyan öregek vagytok?! Hát, csajok, akkor most bizony le fog esni az állatok a 66 éves rúdtáncostól.

vous - 2016.11.18.
Most figyeljetek! Ez a 66 éves rúdtáncos bebizonyítja, hogy a kor csak egy szám!

Greta Pontarelli 1950-ben született, és 7 éve ajánlották neki az orvosok, hogy kezdje el valamivel erősíteni a csontjait, mert azok nincsenek a legjobb állapotukban. Legyinthettek, hogy ugyan miért fontos még ez egy (akkor) 59 éves nőnek, de azért, mert valaki már nem tizen-huszon éves, az várjon ölbe tett kézzel a halára? Egy fenét!

Greta az egészsége érdekében először elkezdett súlyokat emelgetni, azonban azt túl unalmasnak találta, és másik mozgásforma után nézett. Ekkor jött képbe nála a pole dance.

Engel Nóra rúdtánc pole dance

Elsőre úgy éreztem magam, mint Bridget Jones a tűzoltórúdon – Kipróbáltam a pole dance-t, és imádtam!

„A kezemet a szívemre téve – ha tudnám mozgatni – jelenleg azt mondanám, bocsi, ma nem tudom elmesélni, milyen volt életem első rúdtáncórája. Hogy miért? Mert a laptopot is alig bírtam felnyitni, a gépelésről ne is beszéljünk. De a világért sem venném el a kedveteket tőle, ráadásul az élmény sokkal több annál, mint hogy 'jó volt, jó volt, de fáj mindenem'.”

A teljes cikket itt találtjátok.

Az idő előrehaladtával annyira belelendült a rúdtáncba, hogy már nemcsak hobbiból ragadt ebben a világban, hanem elkezdett nemzetközi versenyeken szerepelni. Ráadásul nem kevés sikerrel, és teljesítménye messze kiemelkedőbb, mint a nála 26 évvel fiatalabb társaié. A most 66 éves nő odafigyel arra, hogy rendszeresen karbantartsa magát, ezért kétnaponta 120 percet keményen végigedz. És valljuk be, nemcsak a kitartásáért, hanem lenyűgöző alakjáért is irigykedhetünk rá!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek