Egyéb kategória

Sebestyén Balázs bejelentette: mégis lesz Morning Show!

Kedd délután robbant a hír, miszerint szerda reggeltől nem lesz több élő Morning Show, hanem helyette best of adásokat közölnek november 19-ig, magát a csatornát pedig már szimpla rádión sem hallgathatjuk a hétvégétől. Azonban Balázs bejelentette, mégis lesz reggel Morning Show!

vous - 2016.11.16.
Sebestyén Balázs bejelentette: mégis lesz Morning Show!

A közleményben egyébként azt írták, hogy a Morning Show műsorvezetőinek ez év végéig volt szerződésük, azonban megértik, hogy Balázs inkább a tévés munkáira szeretne koncentrálni, és jó egészséget kívántak a többi műsorvezetőnek is. A műsorvezető ezt később egy videóban cáfolta a Facebookon

Az éjjel azonban a Class FM igazgatója felhívta Balázst, hogy mégis legyen ma reggel Morning Show. 

Objektum doboz

Azóta Balázs pedig már a stúdióba is megérkezett. A Blikknek elmondta, hogy váratlanul érte a sajtóközlemény, ami valótlan dolgokat állított. Nem érti, miért adták ki azt a közleményt, és később miért döntöttek úgy, hogy mégis legyen szerdán Morning Show. Azt is elmondta, hogy mindenképp el szeretett volna köszönni a hallgatóktól.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.