Egyéb kategória

Holnaptól nincs Morning Show: Balázsék elhagyják a ClassFM-et

Ma, vagyis kedd reggel szólalt meg utoljára a Morning Show a ClassFM-en, péntekig pedig már csak a korábbi adások legjobb részleteit hallgathatják azok, akik erre a csatornára váltanak.

vous - 2016.11.15.
Holnaptól nincs Morning Show: Balázsék elhagyják a ClassFM-et

Kedd délután adott ki a ClassFM egy közleményt, amelyben meglehetősen érdekes információkat osztottak meg a hallgatókkal. A lényeg, hogy a Morning Show holnaptól már nem élőben lesz, hanem helyette best of adásokat közöl november 19-ig, magát a csatornát pedig már szimpla rádión sem hallgathatjuk a hétvégétől. A közlemény szerint a Morning Show műsorvezetőinek ez év végéig volt szerződésük, azonban megértik, hogy Balázs inkább a tévés munkáira szeretne koncentrálni, és jó egészséget kívántak a többi műsorvezetőnek is.

Sebestyén Balázs a Facebook-oldalán osztotta meg, miszerint ez az egész hazugság, hiszen jelenleg nincs is televíziós munkája, és fogalma sincs, mi történt. Kapott ugyanis ma egy levelet, melyben leírták, hogy honlaptól már nem kell bemenniük Vadon Janival és Rákóczi Ferivel a reggeli műsor miatt, ő viszont elárulta, hogy nagyon is szerették volna kitölteni a szerződési idejüket. Emellett pedig mindenképpen búcsút akarnak venni a rajongóktól, nem csak hirtelen eltűnni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon