Egyéb kategória

Holnaptól nincs Morning Show: Balázsék elhagyják a ClassFM-et

Ma, vagyis kedd reggel szólalt meg utoljára a Morning Show a ClassFM-en, péntekig pedig már csak a korábbi adások legjobb részleteit hallgathatják azok, akik erre a csatornára váltanak.

vous - 2016.11.15.
Holnaptól nincs Morning Show: Balázsék elhagyják a ClassFM-et

Kedd délután adott ki a ClassFM egy közleményt, amelyben meglehetősen érdekes információkat osztottak meg a hallgatókkal. A lényeg, hogy a Morning Show holnaptól már nem élőben lesz, hanem helyette best of adásokat közöl november 19-ig, magát a csatornát pedig már szimpla rádión sem hallgathatjuk a hétvégétől. A közlemény szerint a Morning Show műsorvezetőinek ez év végéig volt szerződésük, azonban megértik, hogy Balázs inkább a tévés munkáira szeretne koncentrálni, és jó egészséget kívántak a többi műsorvezetőnek is.

Sebestyén Balázs a Facebook-oldalán osztotta meg, miszerint ez az egész hazugság, hiszen jelenleg nincs is televíziós munkája, és fogalma sincs, mi történt. Kapott ugyanis ma egy levelet, melyben leírták, hogy honlaptól már nem kell bemenniük Vadon Janival és Rákóczi Ferivel a reggeli műsor miatt, ő viszont elárulta, hogy nagyon is szerették volna kitölteni a szerződési idejüket. Emellett pedig mindenképpen búcsút akarnak venni a rajongóktól, nem csak hirtelen eltűnni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.