Egyéb kategória

Végre! Itt a cserélhető sarkú cipő, amit imádni fogtok

Mind voltunk már ilyen helyzetben! A ruhátokhoz magas sarkú cipő passzol, de az éjszaka közepén azt kívánjátok, bárcsak hagytátok volna az egészet, és inkább laposban indultatok volna el. Mit lehet ilyenkor tenni?

vous - 2016.11.10.
Végre! Itt a cserélhető sarkú cipő, amit imádni fogtok

Nagyjából két lehetőségetek van: 1.) mezítlábra váltotok vagy 2.) kibírjátok, és csak remélitek, hogy reggel sikerül lábra állnotok. És hát mivel már felnőttek vagytok, kénytelenek vagytok a másodikat választani. Vagyis csak voltatok, mert itt az egyik legklasszabb újítás, ami megoldja a problémát!

A Mime et moi! tavasszal elindította saját projektjét, aminek lényege, hogy egy cipőhöz öt különböző sarkat készítettek, eltérő méretekben. Vagyis nyugodtan elindulhattok otthonról magas sarkúban, az este közepén pedig lecserélhetetitek egy alacsonyabbra, így a dolog kicsit olyan, mintha egyszerre öt cipőtök lenne!

Objektum doboz

Objektum doboz

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.