Egyéb kategória

Végre! Itt a cserélhető sarkú cipő, amit imádni fogtok

Mind voltunk már ilyen helyzetben! A ruhátokhoz magas sarkú cipő passzol, de az éjszaka közepén azt kívánjátok, bárcsak hagytátok volna az egészet, és inkább laposban indultatok volna el. Mit lehet ilyenkor tenni?

vous - 2016.11.10.
Végre! Itt a cserélhető sarkú cipő, amit imádni fogtok

Nagyjából két lehetőségetek van: 1.) mezítlábra váltotok vagy 2.) kibírjátok, és csak remélitek, hogy reggel sikerül lábra állnotok. És hát mivel már felnőttek vagytok, kénytelenek vagytok a másodikat választani. Vagyis csak voltatok, mert itt az egyik legklasszabb újítás, ami megoldja a problémát!

A Mime et moi! tavasszal elindította saját projektjét, aminek lényege, hogy egy cipőhöz öt különböző sarkat készítettek, eltérő méretekben. Vagyis nyugodtan elindulhattok otthonról magas sarkúban, az este közepén pedig lecserélhetetitek egy alacsonyabbra, így a dolog kicsit olyan, mintha egyszerre öt cipőtök lenne!

Objektum doboz

Objektum doboz

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.