Egyéb kategória

Mackónadrág + magas sarkú: igen vagy nem?

A sztárok (t)rendre alkalmazzák, de vajon egy hétköznapi lány hogyan mutatna tréningnadrágban és magas sarkú cipőben? 

vous - 2017.01.12.
Mackónadrág + magas sarkú: igen vagy nem?

Az teljesen szubjektív, hogy a tréningnadrág magas sarkú cipővel jól néz-e ki. Olyan ez, mint a szandál–zokni kombó. Ki-ki eldöntheti, hogy belefér-e a stílusában, hogy ezt a két igen merész trendet bevállalja. Az viszont tuti, hogy ahhoz, hogy egy nő magas sarkú cipőhöz mackónadrágot húzzon, mérhetetlen önbizalomra van szükség. Egy olyan pluszra, ami belőle árad, egy olyan kisugárzásra, amitől a szett nem lesz idétlen. Egyszóval a magas sarkút tréninggel

tudni kell viselni!

Hasonlóan, mint az oldalcici-villantásnál, ha már feszengtek az outfitben, akkor az nem jó, ha ti nem érzitek jól magatokat benne, akkor mástól sem várhatjuk el, hogy ő trendinek lásson. 

blogfotó

Bokavillantás mínusz tíz fokban? – Egy blogger elárulta az igazságot a legtrendibb divatfotókról!

Tél van, a mínuszok egyre lejjebb kúsznak a hőmérőn, az Instagram mégis roskadásig van kivillanó bokákkal, csupasz nyakakkal, kigombolt kabátokkal és bloggerekkel, akik előszeretettel mutatják meg, hogyan lehet januárban is csinos valaki anélkül, hogy x réteg ruhába bújna. De mi a valóság?

ITT kiderül!

Hiába imádom, és hordom is a sportos és laza stílusra jellemző ruhadarabokat, tréningnadrágban és magas sarkúban nem érzem jól magam. Nagyon szeretném, ha működne, mert egyébként a sztárcsajokon működik, rajtuk egyszerűen zseniális.

Ami viszont nekem bevált – bár nyári trend –, az a jogger típusú (a szárán húzott) nadrágok kombója telitalpú szandálokkal. Sajnos még nincs nyár, így a tréning + csinos cipő trendet meghagyom a sztároknak, na és persze nektek, ha ti jól érzitek benne magatokat, na meg be is meritek vállalni!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek