Egyéb kategória

Végre itt van John Lewis 2016-os karácsonyi reklámja!

A várakozásnak vége: megérkezett a John Lewis 2016-os karácsonyi reklámja, ami pont olyan aranyosnak ígérkezik, mint az eddigiek. Azonban az ide reklám célja állítólag az, hogy megnevettessen, nem az, hogy megsirasson.

vous - 2016.11.10.
Végre itt van John Lewis 2016-os karácsonyi reklámja!

A 7 millió dolláros, vagyis közel kétmilliárd forintos kampány sztárja pedig idén egy Buster nevű kutyus lesz, aki ellopja a show-t a többi állat, vagyis a róka, a borz, a sündisznó és néhány mókus elől – írja a Daily Mail.

Forrás:
John Lewis

Először csak egy pár másodperces videó szivárgott ki a reklámból Twitteren, melyben a kutyus figyelte, ahogy egy kislány ugrál egy labdával. Mára pedig kiderült a hivatalos reklám története is, sőt, néhány perccel ezelőtt a teljes videó is! 

Forrás:
John Lewis

A kisfilm arról szól, hogy a szülők trambulint vásárolnak egy kislánynak, Bridgetnek, amit az udvaron rejtegetnek karácsony napjáig. Amint leesik a hó, a trambulint elkezdik használni a kisállatok, amit Buster, a kutya csak az ablakból figyel. Karácsony reggelén Bridget kiszalad az udvarra, hogy kipróbálja a játékot, de az öröme átfordul sokkba, mikor meglátja, hogy éppen a kutyusa használja a játékát.

Objektum doboz

A John Lewsi azt mondta, idén megpróbáltak több mókát belevinni a reklámba, ugyanis 2016 egy kemény évnek bizonyult Anglia számára, valamint elismerték, hogy a tavalyi karácsonyi reklám egy kicsit szomorúra sikeredett.

Nektek hogy tetszik az idei reklám?

Ajánlott cikkek