Egyéb kategória

Végre itt van John Lewis 2016-os karácsonyi reklámja!

A várakozásnak vége: megérkezett a John Lewis 2016-os karácsonyi reklámja, ami pont olyan aranyosnak ígérkezik, mint az eddigiek. Azonban az ide reklám célja állítólag az, hogy megnevettessen, nem az, hogy megsirasson.

vous - 2016.11.10.
Végre itt van John Lewis 2016-os karácsonyi reklámja!

A 7 millió dolláros, vagyis közel kétmilliárd forintos kampány sztárja pedig idén egy Buster nevű kutyus lesz, aki ellopja a show-t a többi állat, vagyis a róka, a borz, a sündisznó és néhány mókus elől – írja a Daily Mail.

Forrás:
John Lewis

Először csak egy pár másodperces videó szivárgott ki a reklámból Twitteren, melyben a kutyus figyelte, ahogy egy kislány ugrál egy labdával. Mára pedig kiderült a hivatalos reklám története is, sőt, néhány perccel ezelőtt a teljes videó is! 

Forrás:
John Lewis

A kisfilm arról szól, hogy a szülők trambulint vásárolnak egy kislánynak, Bridgetnek, amit az udvaron rejtegetnek karácsony napjáig. Amint leesik a hó, a trambulint elkezdik használni a kisállatok, amit Buster, a kutya csak az ablakból figyel. Karácsony reggelén Bridget kiszalad az udvarra, hogy kipróbálja a játékot, de az öröme átfordul sokkba, mikor meglátja, hogy éppen a kutyusa használja a játékát.

Objektum doboz

A John Lewsi azt mondta, idén megpróbáltak több mókát belevinni a reklámba, ugyanis 2016 egy kemény évnek bizonyult Anglia számára, valamint elismerték, hogy a tavalyi karácsonyi reklám egy kicsit szomorúra sikeredett.

Nektek hogy tetszik az idei reklám?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.