Egyéb kategória

Közeledik a tél: havazás volt Kőszegen!

Az utcára kilépve már most érezni lehet, hogy tombol a télies, hűvös idő, de ez még nem minden! Kőszegen már le is esett az első hó, amiről még videót is készítettek.

vous - 2016.11.07.
Közeledik a tél: havazás volt Kőszegen!

A Kőszegi-hegységben 700 méter magasan az eső helyét átvette a hó, és vasárnap este kisebb pelyhekben hullani kezdett. Az Időkép egyik észlelője, Ráduly László még egy videót is készített a természeti jelenségről. A hőmérséklet pedig mostantól folyamatosan csökken, így a héten már máshol is előfordulhat havazás.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.