Egyéb kategória

Úton Wonder Woman gyermeke – Gal Gadot várandós

Egy igazán örömteli hírrel zárjuk a hetet. A képregényvilág csodanője, Gal Gadot várandós.

vous - 2016.11.06.
Úton Wonder Woman gyermeke – Gal Gadot várandós

Gal Gadot, aki bár nem nagydarab, elég jó Wonder Woman, Instagram-oldalán jelentette be, hogy várandós. Gal Gadot és férje, Yaron Versano üzletember második gyermeküket várják. A párnak már van egy 5 éves kislánya, Alma.

gal-gadot

Hírek a képregények világából: taroltak a csajok a Comic-Conon

A képregényimádó lányok biztosan tudják, hogy nagy esmény volt július 21–24-én San Diegóban. Megrendezték a 2016-os Comic-Cont, magyarul a San Diegó-i Nemzetközi Képregény Találkozót. Sok érdekes infóval gazdagodtunk, már ami az elkövetkezendő év képregény-adaptációit illeti. 

Korábbi cikkünket ITT találjátok.

Nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom veletek ezt a csodát…

– írta a gyönyörű színésznő a kép alá. Gal Gadot egyébként nemrég jelentette be, hogy karaktere, Wonder Woman lehet, hogy biszexuális.

Objektum doboz

Gratulálunk, és sok örömet kívánunk a babához!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.