Egyéb kategória

Végre! Itt vannak A szépség és a szörnyeteg első hivatalos fotói

Az első előzetes után most megérkeztek az első hivatalos képek is a Szépség és a szörnyeteg című  film legújabb változatából, mely 2017 márciusában kerül a külföldi mozikba.

vous - 2016.11.03.
Végre! Itt vannak A szépség és a szörnyeteg első hivatalos fotói

Annak ellenére, hogy csak jövőre kerül a mozikba A szépség és a szörnyeteg című mese legújabb feldolgozása, mi minden ezzel kapcsolatos – hivatalos – információnak nagyon tudunk örülni, hisz gyermekkorunk egyik nagy kedvencéről van szó. Na meg persze arról sem feledkezhetünk el, hogy a gyönyörű Belle szerepében Hermione, akarom mondani Emma Watson lesz majd látható.

disney mese

Téves elvárások, amiket a Disney-meséknek köszönhetünk

A tündérmeséket mindenki szereti, mert szépek, varázslatosak, a történetekben az álmok valóra válnak, és a happy end is garantált. Egy-egy Disney-film megnézése mindenkit kiragad a szürke hétköznapokból. Igen, a szürke hétköznapokból – hiszen az élet valójában egyáltalán nem az, mint amire a porcukros mesék alapján számítottunk. Lássuk, a rajzfilmek hatására milyen téves elvárásokkal vágtunk neki a felnőtt életnek!

A cikk itt folytatódik!

A filmhez tartozó első előzetes igencsak titokzatosra sikerült, abból azonban nem derül(t) még ki semmi jelentős, és kizárólag Emma tűnt fel benne.

Objektum doboz

Most viszont itt vannak az első hivatalos képek, az Entertainment Weekly ugyanis egy több fotóból álló sorozatot tárt a kíváncsi szemek elé. Bár a szörnyeteg valódi arcáról továbbra sem tudunk semmit, illetve külön kiemelném, hogy Csészike is kimaradt a sorból…

Objektum doboz

Emma Watson mint Belle: 

Objektum doboz

Objektum doboz

Az óra, a teáskanna, a gyertyatartó és a tollseprű:

Objektum doboz

A szörnyeteg és a szépség:

Objektum doboz

A sorozat kimaradt darabjait itt nézhetitek meg!

Ajánlott cikkek