Egyéb kategória

Obama idén is imádta a halloweent: így ropta az elnök a Thriller című számra

Obama idén is kitett magáért, már ami a halloweeni mókát illeti: az amerikai elnök cukiskodott, vicceket tolt és Michael Jackson Thriller című számára táncolt a Fehér Ház október 31-i ünnepségén. Kell ennél több?

vous - 2016.11.01.
Obama idén is imádta a halloweent: így ropta az elnök a Thriller című számra

Kedves szülők, reméljük, ezen a napon nem kell hallgatnotok Michelle-re és az egészséges életmódra.

– viccelődött az elnök a first ladyvel, amire Michelle egy "édességet mindenkinek!” felkiáltással reagált. Obama hozzátette: minél később és minél több cukrot esznek a gyerekek, annál jobban érzik majd magukat, hisz nincs is jobb annál, mint egész éjjel ébren lenni.

Ha ezek a humorbonbonok nem lettek volna elegek, az elnöki pár együtt ropta Jacko Thriller című számára. Egyszerűen imádtuk! 

Objektum doboz

Ráadásul nem az ikonikus tánc volt az est fénypontja! Az egész internet olvadozik a halloween legédesebb fotóján, amin Obama a sajtótitkára, Josh Earnest kisfiával viccelődik. 

Objektum doboz

obama halloween

Ez történt, amikor Obama meglátott egy pápajelmezes gyerkőcöt

Mint ahogy sok más amerikai, Barack és Michelle Obama is megadta magát a jelmezeknek és édességeknek a tavalyi halloween alkalmából. Nyílt napot tartottak a Fehér Házban, ahová jöttek is szép számmal a helyi kisgyermekes családok, szebbnél szebb jelmezekben. Az egyik különösen nagy hatást tett az amerikai elnökre.

Tavalyi cikkünket ide kattintva olvashatjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.