Egyéb kategória

Obama idén is imádta a halloweent: így ropta az elnök a Thriller című számra

Obama idén is kitett magáért, már ami a halloweeni mókát illeti: az amerikai elnök cukiskodott, vicceket tolt és Michael Jackson Thriller című számára táncolt a Fehér Ház október 31-i ünnepségén. Kell ennél több?

vous - 2016.11.01.
Obama idén is imádta a halloweent: így ropta az elnök a Thriller című számra

Kedves szülők, reméljük, ezen a napon nem kell hallgatnotok Michelle-re és az egészséges életmódra.

– viccelődött az elnök a first ladyvel, amire Michelle egy "édességet mindenkinek!” felkiáltással reagált. Obama hozzátette: minél később és minél több cukrot esznek a gyerekek, annál jobban érzik majd magukat, hisz nincs is jobb annál, mint egész éjjel ébren lenni.

Ha ezek a humorbonbonok nem lettek volna elegek, az elnöki pár együtt ropta Jacko Thriller című számára. Egyszerűen imádtuk! 

Objektum doboz

Ráadásul nem az ikonikus tánc volt az est fénypontja! Az egész internet olvadozik a halloween legédesebb fotóján, amin Obama a sajtótitkára, Josh Earnest kisfiával viccelődik. 

Objektum doboz

obama halloween

Ez történt, amikor Obama meglátott egy pápajelmezes gyerkőcöt

Mint ahogy sok más amerikai, Barack és Michelle Obama is megadta magát a jelmezeknek és édességeknek a tavalyi halloween alkalmából. Nyílt napot tartottak a Fehér Házban, ahová jöttek is szép számmal a helyi kisgyermekes családok, szebbnél szebb jelmezekben. Az egyik különösen nagy hatást tett az amerikai elnökre.

Tavalyi cikkünket ide kattintva olvashatjátok!

Ajánlott cikkek