Egyéb kategória

Na, ne! Erre gondolnak a nők, miközben arra várnak, hogy partnerük a csúcsra érjen

Túl vagyunk már azon, hogy minden nőnek kötelező elélveznie szex közben és bizony így vagy úgy, de előfordul, hogy már csak a partnerünkre várunk. És amíg várunk, eszünkbe jut ez-az. 

vous - 2022.01.14.
Na, ne! Erre gondolnak a nők, miközben arra várnak, hogy partnerük a csúcsra érjen

Nemrég a pasikat kérdeztem arról, mire gondolnak szex közben. A meglepő választ ITT találjátok. Most viszont mi jövünk. Néhány bátor nő a Broadlynak elárulta, mire gondolnak, miközben arra várnak, hogy partnerük eljusson a csúcsra.

szex

5 mítosz a női orgazmusról, amit ideje elfelejteni

Annyi, de annyi tévhit él a köztudatban a női orgazmusról, amit leginkább a felnőttfilmeknek köszönhetünk. Nem vagyok pornóellenes, de az biztos, hogy sokat ferdítenek a valóságon. A női orgazmus mennyisége, minősége komoly dilemmát okoz még talán nekünk, nőknek is. Sokszor a párunkkal, sőt magunkkal sem vagyunk őszinték, ami az élvezetet illeti, ebből aztán hatalmas városi legendák születnek az orgazmusról, amik őrületes tévedések.

A cikk folytatása ITT jön!

Nos, az tény, hogy megfordul ez-az a fejünkben szex közben, de az, ami most jön, szerintem elég meglepő. Legtöbbünk biztosan nem ilyesmire gondol, főleg, ha ügyes a partner. 

Most komolyan, mikor lesz már vacsora?

„Mindig arra gondolok közben, hogy mikor ehetek végre” – Sabina

Tudja egyáltalán, hogy mi az a szex?

„Van úgy, hogy miközben szexelünk, a cicánk körülöttönk sündörög, ilyenkor mindig arra gondolok, hogy vajon tudja-e, mit csinálunk…” – Marie

Objektum doboz

Bolhás-e a macskám?

„Nem tudom, lehet, velem van a baj, de sokszor vagy úgy, hogy míg várom, hogy végezzen, azon gondolkozom, befizettem-e a számlákat, vagy mit kell vennem a vacsorához. Legutóbb azon tűnödtem, bolhás-e a cicám” – Matilda

Objektum doboz

Hol a francban van a klónom?

„Mindig az jut eszembe szex közben, ami máskor soha. Ki kell takarítanom, még dolgoznom kell. De már az is eszembe jutott, hogy kellene egy klón belőlem, aki besétál és folytatja helyettem, ha elfáradok…” – Emily

Objektum doboz

Mi lenne, ha…

„Bolond vagyok, tudom, de szex közben eszembe jutnak az irracionális félelmeim és vicces sztorik. Mondjuk mi lenne ha…

  • … elkezdenék énekelni egy Liza Minnelli-dalt
  • … mi történne, ha nem tudnám visszatartani a pisilést
  • … ha gratulálnék neki, hogy elvette a szüzességem”

– mondja Madison.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.