Egyéb kategória

VOUS-teszt: melyik Johnny Depp-ex lennétek?

Képzeljétek, Winona Rydernek születésnapja van, mégpedig a 45-ik. Azonban ez az esemény sem volt elég ahhoz, hogy ellopja a show-t egyik híres exe, Johnny Depp elől. (A szóhasználat véletlen, egyértelműen nem a színésznő kleptomániájára céloztam.) A következő tesztet kitöltve kideríthetitek, melyik híres Johnny Depp-ex lennétek. Nyugi, Winona, szülinapod alkalmából te is belekerültél.

vous - 2016.10.29.
VOUS-teszt: melyik Johnny Depp-ex lennétek?

Híres barátnőből Johnny Deppnek akadt bőven. Leonardo DiCaprio és ő szinte fej fej mellett állnak a „kinek van a legtöbb híres topmodell, színésznő exe?" versenyben. Winona mellett játszik még Jennifer Grey a.k.a. Baby, akit senki nem ültethet a sarokba, „heroinsikk-pillantás” Kate Moss, a francia kislány, Vanessa Paradis, és a friss szingli, Amber Heard is.

Válaszoljatok az alábbi kérdésekre, és kiderül, melyik Johnny-ex lennétek!

Objektum doboz

Amber Heard és Johnny Depp

Johnny Depp mocskos válása: ha pénzt kér a nő, nem lehet igaz, hogy megverték?

Öt év együttélés és tizenöt hónap házasság után döntött úgy Johnny Depp és Amber Heard, hogy különválnak. A nőről olyan fotók keringenek a neten, amelyeken zúzódások és ütések nyomai láthatók az arcán. Korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, melyek azok a hangok, amelyek a színészt védik, ezeket ugyanis gyakran halljuk kevésbé híres esetek kapcsán is. Egy része egyszerűen csak nem bizonyítja az esetleges elkövető ártatlanságát, mások viszont kifejezetten az áldozathibáztatásról szólnak.

A cikket ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.