Egyéb kategória

VOUS-teszt: melyik Johnny Depp-ex lennétek?

Képzeljétek, Winona Rydernek születésnapja van, mégpedig a 45-ik. Azonban ez az esemény sem volt elég ahhoz, hogy ellopja a show-t egyik híres exe, Johnny Depp elől. (A szóhasználat véletlen, egyértelműen nem a színésznő kleptomániájára céloztam.) A következő tesztet kitöltve kideríthetitek, melyik híres Johnny Depp-ex lennétek. Nyugi, Winona, szülinapod alkalmából te is belekerültél.

vous - 2016.10.29.
VOUS-teszt: melyik Johnny Depp-ex lennétek?

Híres barátnőből Johnny Deppnek akadt bőven. Leonardo DiCaprio és ő szinte fej fej mellett állnak a „kinek van a legtöbb híres topmodell, színésznő exe?" versenyben. Winona mellett játszik még Jennifer Grey a.k.a. Baby, akit senki nem ültethet a sarokba, „heroinsikk-pillantás” Kate Moss, a francia kislány, Vanessa Paradis, és a friss szingli, Amber Heard is.

Válaszoljatok az alábbi kérdésekre, és kiderül, melyik Johnny-ex lennétek!

Objektum doboz

Amber Heard és Johnny Depp

Johnny Depp mocskos válása: ha pénzt kér a nő, nem lehet igaz, hogy megverték?

Öt év együttélés és tizenöt hónap házasság után döntött úgy Johnny Depp és Amber Heard, hogy különválnak. A nőről olyan fotók keringenek a neten, amelyeken zúzódások és ütések nyomai láthatók az arcán. Korábbi cikkünkben azt vizsgáltuk, melyek azok a hangok, amelyek a színészt védik, ezeket ugyanis gyakran halljuk kevésbé híres esetek kapcsán is. Egy része egyszerűen csak nem bizonyítja az esetleges elkövető ártatlanságát, mások viszont kifejezetten az áldozathibáztatásról szólnak.

A cikket ide kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek