Egyéb kategória

Eljött a „nagyasszonyok” ideje: így legyetek azok a nők, akik mindig is akartatok

Szerintetek ti rendelkeztek titkos erővel? Most nem arra gondolok, hogy pl. tudtok utazni az időben. Az összes nőnek van egy különleges ereje, mégpedig az, hogy nők. 

vous - 2016.10.29.
Eljött a „nagyasszonyok” ideje: így legyetek azok a nők, akik mindig is akartatok

Csak mi tudjuk, hogy mit is jelent ez, a pasik el sem tudják képzelni, de nagyon sajnálhatják, hogy nincsennek birtokában ennek a különleges erőnek. Azonban élnek köztünk olyan nők, akik ezen tulajdonságon kívül hordozzák azt a bizonyos „boss lady” attitűdöt. Ők azok, akiket irigylünk magabiztosságukért, és olyan kisugárzással rendelkeznek, hogy ha belépnek egy terembe, a többi nő sem tudja levenni a szemét róluk.

De mit tudnak ők?

Ha végigsétálnak egy nőkkel teli folyosón

Ha végigsétálnak egy csak nőkkel teli folyosón, kihúzzák magukat, rezzenéstelen arccal teszik meg azt a pár lépést, nem néznek sehová, csak előre, és nem foglalkoznak senkivel, csak önmagukkal.

Objektum doboz

istock_000059183980_large-2

Ti úrinők vagytok? 20 tulajdonság, ami alapján kideríthetitek

Szerintem az összes nőben megvan a vágy, hogy tökéletes úrinő legyen. Az mindig jó, egyfajta etalon. Nem a fehér kesztyűs kisasszonyokra gondolok, hanem a 2016-os úrinőségre. Mert ilyen van. Mutatom, mi jellemzi ezeket a nőket leginkább.

A cikk folytatása ITT jön!

Sosem féltékenyek

Sem nőre, sem pasira. Tudják, hogy ami nekik van, olyan senkinek nincs és tudják, hogy különlegesek. Bíznak magukban.

Objektum doboz

Sosem használják a liftet

Ja, de, ha 10.-re kell felmenni, akkor az 5.-ig lifteznek, majd jöhet a gyaloglás.

Objektum doboz

Kevés barátjuk van, de azok a barátságok egy életre szólnak…

…még akkor is, ha hónapokig nem találkoznak.

Objektum doboz

Tudjátok, mit? Lehet, hogy ilyen nő csak a képzeletünkben létezik, de akkor is egy nagyon jó példakép lehet mindegyikünk számára! Mindannyian szívesen lennénk ilyen nők, igaz?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.