Egyéb kategória

Ne felejtsétek el, így kell átállítani az órát hétvégén

Mindegy, hogy épp március vagy október van, a közeledő óraátállítás kicsit mindig összezavarja az embereket. Most akkor előre vagy hátra kell állítani? Többet alszunk egy órával, vagy pont hogy kevesebbet? Mutatjuk, hogyan alakul ez a hétvégén!

vous - 2016.10.28.
Ne felejtsétek el, így kell átállítani az órát hétvégén

Az óraátállítást senki sem szereti, mert felborítja a bioritmusunkat, és ugyan ki az, aki szívesen sétál koromsötétben már délután 4-kor? A dolgot azonban nem lehet elkerülni, ezért fontos, hogy ne felejtsétek el: most hétvégén, vasárnap hajnali 3-ról 2-re kell átállítani az órát. A jó hír, hogy legalább ezen az éjszakán kicsivel többet pihenhettek!

ora-visszaszamlalas-ido

Erre kinek volt ideje?! – Feltalálták az órát, ami visszaszámol a halálunkig

Sok bizarr találmánnyal találkoztunk már – de azt hiszem, ti egyet fogtok érteni, hogy ez viszi a pálmát. Egy Los Angeles-i cég ugyanis piacra dobott egy órát, ami az átlag várható élettartam alapján visszaszámol a halálunk napjáig. Jó kis szülinapi ajándék, nem?

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Bár az elmúlt időszakban egyre többször röppent fel az infó, hogy lassan eltörölhetik az óraátállítást, ez egyelőre nem történt meg. Egy dolog viszont biztos: vasárnaptól tényleg belépünk a téli időszámításba!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.