Egyéb kategória

Őszi trendek, amiknek semmi helyük egy állásinterjún!

Hányszor hallani, hogy minden az első benyomáson múlik? Hogy mennyire fontos, hogy hogyan jelenünk meg egy állásinterjún vagy egy randin? Számos statisztika látott már napvilágot, miszerint mindössze néhány másodperc alatt megváltozhat a sorsunk vagy hogy ötven százalékban a külső adottságaink döntenek rátermettségünk helyett. Azt mondják, a rendezett külső épp annyira számít az első benyomáskor, mint az, hogy az adott ruha mennyire tükrözi a személyiségünket. Pedig van, hogy jobb, ha a személyiségünk egy része otthon marad. 

vous - 2016.10.26.
Őszi trendek, amiknek semmi helyük egy állásinterjún!

Első benyomás napunkon arra gondoltunk, megmutatjuk, nemcsak az aktuális trendek bűvöletében tudunk mozogni. Kénytelenek vagyunk belátni, hiába vagány egy flatform cipő vagy egy bársony trikó, nem biztos, hogy jó választás egy állásinterjúra. Bármennyire is próbál a világ 2016-ban elfogadó lenni, jobb, ha a YOLO életstílusból visszaveszünk és felismerjük, igenis létezik még dress code, még ha nem is annyira brutál módon, mint nagyanyáink korában. Íme három élethelyzet, amikor az őszi trendeket jobb, ha gyorsan elfelejtitek!

#Állásinterjú

Metál kizárva!

Metál cipők, metál fényű ruhák, metálos ajkak, körmök és még sorolhatnám. Tavasz óta zajlik a metálőrület, aminek személy szerint nagyon örülök. Egy-egy unalmasabb szettet szuperizgivé tud varázsolni akár egyetlen aprócska kis metál fényű felső, kiegészítő vagy táska, DE! És itt jön a de rész: bármennyire szép, izgalmas és trendi, egy állásinterjún jobb mellőzni a csillogást. Habár szeretjük magunkat azzal a gondolattal nyugtatni, hogy a szakmai tudás számít, ez nem így van! Amikor belépünk az ajtón, igenis kiég a retinája a leendő – vagy épp ellenkezőleg – főnökünknek. 

Forrás:
www.style.com

Forrás:
www.style.com

Forrás:
www.style.com
Objektum doboz

Helyette: legyen a visszafogottság az ékszeretek!

Mielőtt a szívetekhez kapnátok, nem kell teljesen elrejtenetek a személyiségeteket. Elég, ha egy visszafogottabb éneteket mutatjátok, visszafogottabb színekkel és fazonokkal. Egy fehér ing, bézs szoknya vagy színes nadrág jó választás lehet, és még az ízléseteket is megcsillogtathatjátok vele! 

Forrás:
www.style.com

Forrás:
www.style.com
Öltöztessétek magatokat magabiztosra, és szerezzétek meg az álomállást!

Öltöztessétek magatokat magabiztosra, és szerezzétek meg az álomállást!

„Az öltözködés a szavak nélküli kommunikáció egyik formája. Sok mindent elmond rólunk, ezért mindig gondoljuk végig a szekrény előtt állva, hogy mit szeretnénk közvetíteni magunkról. Ha stílusosak vagyunk, a stílusunk lehet a védjegyünk. Az öltözködés a siker egyik kulcsa is lehet.”

Hogy hogyan lehet a siker kulcsa? Cséfalvay Fanny korábbi cikkéből ide kattintva kiderül!

#Randi

Bársony off!

Minden randi előtt képesek vagyunk órákat készülődni, netán vásárolni, hogy aztán a tökéletes szettben ülhessünk be a full sötét moziba, ahonnan éjszaka hazakísér a sötét kapuig a leendő nagy Ő. Felesleges a sok cécó, pláne az olyan ruha, ami miatt nemcsak ti, de a pasitok is furán érezheti magát.

Ahogy már azt mi is meséltük, számtalan ember ódzkodik a bársony anyagoktól, mégis roskadásig tele velük a pláza. Gondoljatok csak bele: ha szerintetek színházi függönyre hajaz az érintése, akkor egy pasi mennyire szeretné ebben simogatni a combotokat? Semennyire! Lányok, bármennyire is szeretnénk hinni, a bársony minden, csak nem szexi!

Forrás:
www.style.com

Forrás:
www.style.com
Objektum doboz

Helyette: hódítsatok farmerben!

Válasszatok farmerruhát, -overállt, -nadrágot, ami nemcsak hétköznapi, kényelmes, de szuperszexi is. Bármilyen jellegű randihoz tökéletes, az állatkerttől kezdve a moziig. A siker garantált, ráadásul nektek sem kell úgy éreznetek magatokat, mintha visszarepültetek volna az óvoda katica csoportjába. Kíváncsiak vagytok, melyik farmerben lehettek a legformásabbak? Cséfalvay Fanny korábbi cikkéből kiderül!

Forrás:
www.style.com

Forrás:
www.style.com

#Anyósvizit

Hagyjátok otthon a feliratokat!

Mindig necces pont a nők életében, amikor eljön a pillanat, hogy a szőke herceg fehér lovon cipőben bemutatja az anyóst. Az anyóst, aki bármit megtenne, hogy fiacskája örökre otthon maradjon vele és soha senki ne bánthassa. Na mit szólna a kedves mama, ha nemcsak hogy meg kell barátkoznia egy álnok barátnővel, de ez a barátnő furcsa feliratos, rajzos, mintás ruhát visel? Igen, minimum megállna a szíve. Jobb nem kockáztatni! Hagyjátok a szuperlaza ruháitokat otthon és vegyétek elő a szerethető éneteket! 

Forrás:
www.style.com

Forrás:
www.style.com
Objektum doboz

Helyette: vissza a klasszikus mintákhoz!

A #YOLO, swag, F!CK és társai helyett jobb, ha a klasszikus mintákhoz fordultok. Természetesen nem kell reneszánsz korabeli festményre gondolnotok. Elég, ha csíkos, kockás, vagy épp a jelenleg is hódító virágmintás ruhadarabok mellett teszitek le a voksotokat. 

Forrás:
www.style.com

Forrás:
www.style.com

Forrás:
www.style.com
levél minta

A minta, ami nélkül nem élhettek idén télen

Ha ez valakinek nem tűnt volna fel: javában itt az ősz. Az Instagram tele van bakancsos-lábas képekkel, kendőkkel és lehullott levelekkel. A nyári pasztellszíneket felváltották az őszi barnás, sárgás és vöröses árnyalatok. Már ezeket leírva is elromlik az ember kedve, pedig van valami, amivel tutira feldobhatjuk a hangulatunkat. Repítsétek vissza magatokat egyenesen a nyárba: levelekkel borított ruhákkal!

Egy korábbi cikkemből ITT megnézhetitek, milyen darabokat érdemes beszerzenetek! 

Ajánlott cikkek