Egyéb kategória

Sokat elárul rólatok, mit éreztek, mikor lájkolnak titeket

Minden alkalommal hevesebben ver a szívetek, ha meglátjátok a kis piros jelzést a profilotokon? A reakciótok többet árul el rólatok, mint gondolnátok!

vous - 2016.10.24.
Sokat elárul rólatok, mit éreztek, mikor lájkolnak titeket

Csekkoljátok percenként, hogy ki látta, és hányan kedvelték a legújabb képeteket/posztotokat? Nos, a Cornell University legújabb kutatása szerint ha nem vált ki belőletek különösebb izgalmat egy-egy újabb lájk, akkor valószínűleg a céltudatosabb és az átlagnál magabiztosabb emberek közé tartoztok! Érzékelitek ugyan a pozitív visszajelzést, de mivel sok a dolgotok, célotok van és bíztok a saját képességeitekben, ezért ezekre a plusz megerősítésekre nincs szükségetek.

Ám mi van, ha pont a másik csoportba tartoztok? A cikk folytatásából kiderül!

joy vous_11

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.