Egyéb kategória

50 évet késett a képeslap: így találkozott egymással ismét a két régi barát

Jobb később, mint soha – tartja a mondás, és ez talán még sosem volt ennyire igaz. Legalábbis valószínűleg ezt gondolta az a srác, aki egyik reggel benézett a postaládájába, és egy olyan levélre bukkant, amit még 1966-ban adtak fel. Szerencsére szimpla vállvonás helyett segítséget kért, ez pedig két régi barát egymásra találásához vezetett!

vous - 2016.10.24.
50 évet késett a képeslap: így találkozott egymással ismét a két régi barát

Röpke 50 év telt el azóta, hogy egy bizonyos Chris Reynolds levelet írt egy barátjának Tahitiből, ez a fél évszázad pedig épp elég volt arra, hogy a képeslap végül meg is érkezzen hozzá. A címen azonban addigra már egy másik férfi lakott, akinek fogalma sem volt arról, ki is az a Robert Giorgio, akinek a levelet eredetileg küldték.

A The Advertiser munkatársai között azonban szerencsére akadt néhány detektívlélek, akik nem hagyták annyiban a dolgot, és felkutatták a két férfit, hogy végre ismét beszélhessenek egymással. Mint kiderült, még az egyetemen barátkoztak össze, és bár egy ideig tartották a kapcsolatot, végül elsodródtak egymástól.

„Olyan érzés, mintha csak múlt héten láttam volna. A személyisége teljesen ugyanaz maradt” – mondta Giorgio, miután évtizedekkel később találkozott régi barátjával.

Az ausztrál posta egyébként elnézést kért a két férfitől az 50 éves késés miatt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!