Egyéb kategória

Az ősz legszebb virágai, amik beragyogják a lakásotokat

Bár az ősz inkább a színes falevelek évszaka, azért ne felejtkezzünk meg az ilyenkor nyíló virágokról sem, melyek szuperül feldobhatják a lakásotokat és az erkélyeteket is. Most összegyűjtöttem nektek a leggyönyörűbbeket!

vous - 2016.10.23.
Az ősz legszebb virágai, amik beragyogják a lakásotokat

Ha ti is annyira imádjátok a virágokat, mint én, akkor biztosan örülnétek neki, ha ősszel is ott illatoznának a lakásotokban. Bár hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy ha vége van a nyárnak, akkor a színes falevelek felváltják a virágokat, ez nincs így. Ősszel is nyílnak ugyanis olyan virágok, melyek még a legzordabb erkélyeket is beragyogják. 

1. Krizantém

A krizantém az ősz „utolsó virága”, amely októberben díszíti a kerteket, erkélyeket. Könnyen nevelhető, nagyon népszerű növény, ami már első ránézésre is mindenkit elvarázsol.

Objektum doboz

 2. Őszirózsa

Ez a virág már a nyár második felétől elkezd nyílni, és ősszel is pompázik. A napos helyeket és a nyirkos talajt kedveli, a falusi kertekben nagyon népszerű. Nézzétek csak, milyen gyönyörű! 

Objektum doboz

3. Dália

A dália az őszirózsafélék családjába tartozik, egy igazi elegáns virág. Sokféle színben, válozatos nagyságban és formákban nyílnak virágai, melyek nyár elejétől egészen a fagyokig díszítenek. 

Objektum doboz

4. Árvácska

Az árvácskában az a jó, hogy nemcsak ősszel, hanem tavasszal is virágzik. Ha most ültetitek el, akkor nemcsak a fagyokig gyönyörködhettek benne, hanem majd tavasszal is – persze csak akkor, ha télen azért letakarjátok.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.