Egyéb kategória

Egy párkapcsolatban ki mondja ki először, hogy szeretlek?

Egy dilemma, ami minden kapcsolatban jelen van: ki mondja ki először, hogy szeretlek? Nehéz kérdés, ugyanis ennek a szónak a kimondása általában komoly jelentősséggel bír. Ezzel az egyetlen szóval ugyanis gyakorlatilag azt mondjátok el a másiknak, hogy mostantól ő a legfontosabb az életetekben, történjék bármi. Nem csoda, hogy félünk attól, hogy először kimondjuk...

vous - 2016.10.22.
Egy párkapcsolatban ki mondja ki először, hogy szeretlek?

Mi van, ha a másik nem így érez? Ha viszon így érez, miért nem mondja ki? Lehet, hogy ez még túl korai, és inkább nem kéne kimondanom? Nagyjából ezek azok a kérdések, amik az ember agyán átfutnak, ha arra készül, hogy valakinek szerelmet valljon. Emlékeztek az Így jártam anyátokkal című sorozatban elhangzott teóriára? 

szerelem depresszió

Így változtatja meg a férfiak életét a szerelem

„Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted.” Ismeritek az idézetet? A szerelem csodás dolgokra képes, még arra is, hogy jobb emberré válj általa, vagyis jobban mondva a szerelmed által. És ezt bizony a pasik is tudják. Sőt, most el is mondták nekünk, mit köszönhetnek a szerelmeiknek.

Ide kattintva elolvashatjátok a teljes cikket.

Az első lépcső, mikor azt hiszitek, szerettek valakit, aztán eljön a pillanat, mikor azt hiszitek, hogy tudjátok, aztán jön az, mikor tudjátok, hogy tudjátok, de még nem tudjátok kimondani, és ezután következik az, mikor már tudjátok, hogy tudjátok, és nem bírjátok visszatartani.

De kinél jön el előbb ez a pillanat?

A Business Insider videója szerint a tudományos vizsgálatok azt mutatják, hogy általában a férfiak mondják ki először a bűvös szót: szeretlek. Ennek pedig több oka is lehet. Egyrészt köze van ahhoz, hogy tudják, így a nő szíve az övék, ami egyet jelent azzal, hogy a szeretlek szó kimondásának egyik célja a szex. Másrészt a nőknek több időre van szükségük ahhoz, hogy mélyebb érzelmeket tápláljanak egy férfi iránt. (Hát, mi nem lepődtünk meg…)

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.