Egyéb kategória

Egy párkapcsolatban ki mondja ki először, hogy szeretlek?

Egy dilemma, ami minden kapcsolatban jelen van: ki mondja ki először, hogy szeretlek? Nehéz kérdés, ugyanis ennek a szónak a kimondása általában komoly jelentősséggel bír. Ezzel az egyetlen szóval ugyanis gyakorlatilag azt mondjátok el a másiknak, hogy mostantól ő a legfontosabb az életetekben, történjék bármi. Nem csoda, hogy félünk attól, hogy először kimondjuk...

vous - 2016.10.22.
Egy párkapcsolatban ki mondja ki először, hogy szeretlek?

Mi van, ha a másik nem így érez? Ha viszon így érez, miért nem mondja ki? Lehet, hogy ez még túl korai, és inkább nem kéne kimondanom? Nagyjából ezek azok a kérdések, amik az ember agyán átfutnak, ha arra készül, hogy valakinek szerelmet valljon. Emlékeztek az Így jártam anyátokkal című sorozatban elhangzott teóriára? 

szerelem depresszió

Így változtatja meg a férfiak életét a szerelem

„Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted.” Ismeritek az idézetet? A szerelem csodás dolgokra képes, még arra is, hogy jobb emberré válj általa, vagyis jobban mondva a szerelmed által. És ezt bizony a pasik is tudják. Sőt, most el is mondták nekünk, mit köszönhetnek a szerelmeiknek.

Ide kattintva elolvashatjátok a teljes cikket.

Az első lépcső, mikor azt hiszitek, szerettek valakit, aztán eljön a pillanat, mikor azt hiszitek, hogy tudjátok, aztán jön az, mikor tudjátok, hogy tudjátok, de még nem tudjátok kimondani, és ezután következik az, mikor már tudjátok, hogy tudjátok, és nem bírjátok visszatartani.

De kinél jön el előbb ez a pillanat?

A Business Insider videója szerint a tudományos vizsgálatok azt mutatják, hogy általában a férfiak mondják ki először a bűvös szót: szeretlek. Ennek pedig több oka is lehet. Egyrészt köze van ahhoz, hogy tudják, így a nő szíve az övék, ami egyet jelent azzal, hogy a szeretlek szó kimondásának egyik célja a szex. Másrészt a nőknek több időre van szükségük ahhoz, hogy mélyebb érzelmeket tápláljanak egy férfi iránt. (Hát, mi nem lepődtünk meg…)

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.