Egyéb kategória

4 tudományos ok, hogy az ősz a legszexibb évszak

Ki gondolná, hogy a nyár, vagyis a forróság, az apró bikinik és a szédítő koktélok időszaka helyett a borongós ősz az év legszexibb évszaka? Pedig így van, és ezt nemcsak én mondom, hanem tudományos okok támasztják alá!

vous - 2022.09.01.
4 tudományos ok, hogy az ősz a legszexibb évszak

Talán furán hangzik, hogy a kötött pulcsik, a didergés és a borongós időjárás évszaka egyben a legszexibb évszak is az évben. De akár hiszitek, akár nem, ilyenkor a nemi hormonok valósággal megbolondulnak. Végül is, gondoljatok bele, ha kint hideg van, akkor odabent jó szorosan össze kell bújnotok valakivel, hogy ne fázzatok… de ha ez nem elég, akkor következzen négy tudományos ok, ami bizonyítja, hogy az ősz a legszexibb évszak!

1. A tök erős afrodiziákum

És hát mikor ennénk tököt, ha nem ősszel? De arra talán nem is gondolnátok, hogy amikor megeszitek az isteni tökből készült levest, húst vagy süteményt, akkor egy erős afrodiziákumot juttatok a szervezetetekbe. A kutatók ugyanis azt mondják, hogy pusztán a sütőtök illata is szexuális izgalmat idéz elő a férfiakban, ha pedig ezt levendulával kombinálják, akkor a pénisz vérellátása akár 40%-kal is növekedhet – írja a Hello Giggles.

sütőtök krémleves

A legfinomabb sütőtökkrémleves receptje

Már egy ideje az őszi faleveleken lépdelünk, sálat tekerünk a nyakunk köré, és simogató krémlevesekről álmodozunk. A színeknek ebben az időszakban fontos szerepe van, a borongós időben lelkünket és kedvünket is színesítik az ősz meleg árnyalatai.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el!

2. A férfiak vonzóbbnak tartják a nőket ősszel

A Psychology Today tanulmányából az derült ki, hogy minél hidegebb lesz, a férfiak annál vonzóbbnak találják a nőket. Így ha a forró nyár után hirtelen beköszönt a hűvös ősz, ne csodálkozzatok, ha több pasi akarna tőletek valamit az átlagosnál.

Objektum doboz

3. Többször bújtok össze a pasitokkal

Ha nincs kint jó idő, akkor már kevesebb kültéri programot tudtok csinálni a pasitokkal, így pedig szép lassan nem marad más választásotok, mint otthon maradni. Olyankor pedig van idő egy közös vacsira, filmezésre és talán egy kis összebújásra is, ha már kint olyan hideg, borongós idő van.

4. Ilyenkor fogan meg a legtöbb baba

A legtöbb csecsemő novemberben és decemberben fogan meg. Lehet, hogy a karácsony szelleme hozza közelebb a párokat, lehet, hogy a sok sütőtök az oka, de ami tény, az tény.  

Objektum doboz

Ajánlott cikkek