Magyar csoki nyerte az aranyérmet a legrangosabb nemzetközi szakmai verseny döntőjében, a londoni International Chocolate Awardson. Így most már hivatalosan is kijelenthetjük: Magyarországon található a világ legjobb magvas tejcsokoládés drazséja!
A verseny világbajnokságának döntője és eredményhirdetése a The Chocolate Show keretein belül zajlott. A zsűriben a legnevesebb külföldi csokoládészakértők, gasztronómiai szakértők és séfek szerepeltek, a zsűri elnöke – aki egyben a díj alapítója –, Martin Christy, ma a világ egyik legnagyobb csokoládészakértője. És hogy melyik magyar csokinak nem tudtak ellenállni? A chocoMe Raffinée mogyorós tejcsokoládéval és őrölt etióp harrarkávéval bevont piemonte-i mogyorójának – írja a HVG.
A chocoMe egyébként már nem először nyer a világversenyen, tavaly a világ legjobb fehércsokoládés magvas drazséja címet nyerték el. Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója így már 32 nemzetközi csokoládés szakmai elismeréssel büszkélkedhet.
Gratulálunk!