Egyéb kategória

A Pixar legújabb kisfilmjét nem bírjátok ki könnyek nélkül

Ha meghalljátok az animációs film kifejezést, nektek is rögtön a mesék jutnak eszetekbe, igaz? A Pixar-filmek többségétől megszokhattátok, hogy vidámak, viccesek, és főképp gyerekeknek szólnak, legújabb videójukkal viszont teljesen más irányba indultak el.

vous - 2016.10.17.
A Pixar legújabb kisfilmjét nem bírjátok ki könnyek nélkül

A Pixar stúdiónak már így is rengeteg szuper animációs filmet köszönhetünk, és biztos, hogy nektek is ott vannak a kedvenceitek között például az Agymanók és/vagy a Némó nyomában. Két animátor pedig annyira szereti a munkáját, hogy még a szabadidejüket is ezzel töltötték (mindenki ilyen melót szeretne, nem?), és összedobtak egy olyan kisfilmet, ami garantáltan könnyeket csal a szemetekbe.

pixar-up-fel-szomoru

A zene tehet mindenről: ezért hatódunk meg könnyen a meséken

Manapság a mesék egyre élethűbbek és meghatóbbak, valljuk be, néha a mai napig megkönnyezzük őket. Hogy pontosan ennek mi az oka? A Pixar elárulta!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

A történet főszereplője egy megfáradt seriff, aki visszatér egy olyan baleset helyszínére, amit egész életében próbált elfelejteni. Ahogy közelebb és közelebb sétál a szikla széléhez, az emlékek egyre élénkebben térnek vissza hozzá, neki pedig meg kell találnia az erőt, hogy végre továbblépjen. A csattanót inkább nem lövöm le, nézzétek meg ti is a Pixar kisfilmjét!

Objektum doboz

A készítők egyébként azért dobták össze a videót, hogy bebizonyítsák, az animációval nem csak komolytalan gyerekmeséket lehet készíteni. És hogy ezt megmutassák az embereknek, hajlandóak voltak 5 éven át dolgozni a Borrowed Time című történeten!

Ezt nevezem igazi elhivatottságnak!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.