Egyéb kategória

Köd és pára: így induljatok útnak ma reggel!

Bár reménykedni szabad, de úgy tűnik, legközelebb már csak tavasszal vehetjük elő a napszemüveget és a vékony pulóvert. Az őszi időjárás ugyanis átvette a hatalmat, és a héten sem igazán lep meg minket ragyogó napsütéssel.

vous - 2016.10.17.
Köd és pára: így induljatok útnak ma reggel!

Ha nemsokára útnak indultok a melóba, érdemes melegen felöltöznötök, ma hajnalban ugyanis elég hűvös időre számíthattok; 6 és 11 fok között mozog a hőmérséklet. Ráadásul a délután többi részében sem melegszik fel túlságosan az idő, átlagosan ugyanis 13 fok várható. Ha autóba ültök, duplán legyetek óvatosak, a levegő ugyanis nemcsak párás a korai órákban, de több helyen még köd is lesz – írja az Időkép.

osz-falevel-taj-evszak

Tudományos magyarázat van arra, miért imádja mindenki az őszt

Az őszt mindenki szereti. Megbabonáznak minket a színes falevelek, az őszi tájak, valamint nincs ahhoz fogható érzés, mikor a szabadban, egy pokrócba bugyolálva isszuk a forró csokit. Azonban most kiderült, nem véletlen, hogy ennyire rajongunk ezért az évszakért…

A folytatásért kattintsatok ide!

A jó hír viszont, hogy esőre ma még nem nagyon kell számítani. Maximum keleten és északkeleten várható csapadék, de az esernyőt most még nyugodtan otthon hagyhatjátok, délután már valószínűleg nem lesz szükségetek rá. Érdemes még a mai napra szervezni a szabadtéri programokat, holnaptól ugyanis egyre több eső lesz, ez pedig már egész héten így is marad.

Ami pedig az egészségi állapotot illeti, fronthatás szerencsére nem igazán várható, a borongós időjárás miatt azonban fáradtabbnak érezhetitek magatokat, valamint fejfájás és vérnyomás-ingadozás is előfordulhat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!