Egyéb kategória

Elámultunk a gyönyörtől: itt vannak az ombre torták!

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de minket szinte bármilyen tortával le lehet venni a lábunkról. Azonban a következővel, az ombre tortával a szívünket is el lehet rabolni! Óvatosan görgessetek, mert a nyálcsorgatás garantált!

vous - 2016.10.16.
Elámultunk a gyönyörtől: itt vannak az ombre torták!

Az ombre szót csak pár éve ismerjük, de már mennyi helyen találkozhatunk vele! Gondoljatok csak bele, ott az ombre haj meg az ombre manikűr, és nemrég írtunk épp az ombre harisnyáról. Sőt! Még ombre szemöldök is létezik! A jelenség már beférkőzött a gasztronómia világába is, mi pedig ennek nagyon örülünk. Sajnos egyelőre csak a szemünket tudjuk legeltetni ezeken a csodákon, de nagyon bízunk abban, hogy előbb-utóbb meg is ízlelhetünk egy ombre tortát!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

vous interjú turánkszi emőke

Merjetek változtatni: így lett Emcsi koromfekete hajából világos ombre

„Nagy változás történt az életemben. Koromfekete hajamat leváltottam, és immár világos ombre hajjal létezem. Ne kérdezzétek, hogy jött, egyszer csak bekattant valami. Egy biztos, nem bántam meg, egyrészt mert nagyon tetszik a végeredmény, másrészt pedig a változás jó, még ha sokszor félünk is tőle.”

Merjetek bátran változtatni a külsőtökön, hiszen így egy teljesen új oldalatokat is megismerhetitek. Kaptok egy új ént, a kísérletezés nagyon izgalmas dolog, és nem utolsósorban a dicsérő szavak is jól fognak esni.

Emcsi új frizuráját itt láthatjátok!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ugye, hogy gyönyörűek?!

Címkék: #ombre #torta
Ajánlott cikkek