Egyéb kategória

Figyelem: ma nemcsak jó idő, hanem munkanap is lesz!

Ma az eddig tapasztalt időjáráshoz képest melegebb hőmérsékletre, és napsütésre lehet számítani, így valószínűleg többen is a szabadba vágytok majd. Azonban figyeljetek arra, hogy ma nem munkaszüneti nap van, ami kihat pár közlekedési lehetőségre mind a fővárosban, mind vidéken.

vous - 2016.10.15.
Figyelem: ma nemcsak jó idő, hanem munkanap is lesz!

Egész héten azt lehetett hallani a meteorológusoktól, hogy ezt az októberi hétvégét igazán érdemes lesz kihasználnia annak, aki nem szeret a négy fal között lenni. Nos, a mai nap, vagyis a szombat valóban szépnek ígérkezik, így mi is azt tanácsoljuk, hogy mozduljatok ki otthonról, ha tehetitek!

Forrás:
idokep.hu

Azonban mielőtt útnak indulnátok, gondoljátok végig, hogy és mivel szeretnétek eljutni a célotokra, ugyanis munkanap-áthelyezés miatt ma sok területen minden marad úgy, mint hétköznap – írja az MTI.

A közlekedést illetően a MÁV és a Volánbusz tájékoztatása szerint a járatok a pénteki menetrend szerint közlekednek. Ám a Volán kiemelte, hogy a regionális közlekedési központok ettől az általános közlekedési rendtől eltérően is indíthatják az autóbuszaikat.

munka

Így kényeztet minket 2017: ilyen sok munkaszüneti napunk lesz jövőre

Vajon hány munkaszüneti napunk lesz 2017-ben? Melyik ünnepek esnek majd hétvégére? Lesz elég nap, hogy kipihenjük magunkat? Kiderítettük!

A folytatásért kattintsatok ide!

Ha a fővárosban mozognátok, akkor a tanítási szünetek idején érvényes pénteki menetrendet bogarásszátok át. Amennyiben a tömegközlekedést mellőznétek, és autóba pattannátok, számítsatok arra, hogy a parkolás ma nem díjmentes Budapesten. Meg ne üssétek a bokátokat!

Forrás:
Wikipédia / Volánbusz

Szép napot kívánunk!

Ajánlott cikkek