Egyéb kategória

Figyelem: ma nemcsak jó idő, hanem munkanap is lesz!

Ma az eddig tapasztalt időjáráshoz képest melegebb hőmérsékletre, és napsütésre lehet számítani, így valószínűleg többen is a szabadba vágytok majd. Azonban figyeljetek arra, hogy ma nem munkaszüneti nap van, ami kihat pár közlekedési lehetőségre mind a fővárosban, mind vidéken.

vous - 2016.10.15.
Figyelem: ma nemcsak jó idő, hanem munkanap is lesz!

Egész héten azt lehetett hallani a meteorológusoktól, hogy ezt az októberi hétvégét igazán érdemes lesz kihasználnia annak, aki nem szeret a négy fal között lenni. Nos, a mai nap, vagyis a szombat valóban szépnek ígérkezik, így mi is azt tanácsoljuk, hogy mozduljatok ki otthonról, ha tehetitek!

Forrás:
idokep.hu

Azonban mielőtt útnak indulnátok, gondoljátok végig, hogy és mivel szeretnétek eljutni a célotokra, ugyanis munkanap-áthelyezés miatt ma sok területen minden marad úgy, mint hétköznap – írja az MTI.

A közlekedést illetően a MÁV és a Volánbusz tájékoztatása szerint a járatok a pénteki menetrend szerint közlekednek. Ám a Volán kiemelte, hogy a regionális közlekedési központok ettől az általános közlekedési rendtől eltérően is indíthatják az autóbuszaikat.

munka

Így kényeztet minket 2017: ilyen sok munkaszüneti napunk lesz jövőre

Vajon hány munkaszüneti napunk lesz 2017-ben? Melyik ünnepek esnek majd hétvégére? Lesz elég nap, hogy kipihenjük magunkat? Kiderítettük!

A folytatásért kattintsatok ide!

Ha a fővárosban mozognátok, akkor a tanítási szünetek idején érvényes pénteki menetrendet bogarásszátok át. Amennyiben a tömegközlekedést mellőznétek, és autóba pattannátok, számítsatok arra, hogy a parkolás ma nem díjmentes Budapesten. Meg ne üssétek a bokátokat!

Forrás:
Wikipédia / Volánbusz

Szép napot kívánunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.