Trend

Nem lehetetlen: így lesz szögegyenes a hajatok hajvasaló nélkül

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy valóra válhat az egyik legnagyobb álmunk. Szögegyenes haj hajvasaló és ledöredezett hajvégek nélkül? Nem lehetetlen. Ezt figyeljétek!

vous - 2022.01.12.
Nem lehetetlen: így lesz szögegyenes a hajatok hajvasaló nélkül

Azt már tudjuk, milyen haj jön be igazán a pasiknak, az pedig, hogy nekünk mi jön be… hát, mindig az a haj, ami nekünk nem lehet. Éppen azért leginkább mi, hullámos hajú lányok, szögegyenes sérót szeretnénk, vasaljuk naphosszat, és megbolondulunk, hogy nem tudjuk olyan egyenesre szárítani, mint a fodrászunk vagy az ügyes kezű vloggercsajok. 

De ne aggódjatok, hajvasalás-mániás nőtársaim, van megdoldás számunkra is. Legalábbis az amerikai ELLE ezt állítja.

Így lesz egyenes a hajatok hajvasaló nélkül!

1. Készítsétek elő az egyenes hajat! 

Ha tényleg egyenes hajat szeretnétek, vásároljatok kifejezetten hajegyenesítő sampont és balzsamot. Ez után pedig a törülközőszáraz hajra is használjatok valamilyen hajsimító szérumot.  

Objektum doboz

(Uh, ez a GIF de menő!) 

2. Használjatok ultranedvszívó törülközőt!

Ugye tudjátok, hogy minimum 20 percig száradni kell a törülközőben a hajatoknak, mielőtt nekiestek a hajszárítóval? Ez többek között azért fontos, hogy a hajunk minél inkább magába szívja a nedvességet. Erre szánjatok időt!

Objektum doboz

3. Hajszárítóhőfok

Mindig a legalacsonyabb hőfokon használjátok a hajszárítót, ezt párosítsátok egy kis kókuszolajjal.

Objektum doboz

4. Hajkefe

Ha nincs természetes sörtéjú hajkefétek, akkor se nyúljatok a műanyag fésükhöz. Használjátok az ujjaitokat. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.