Trend

Milyen frizura tetszik a pasiknak? Megkérdeztük!

Mi, csajok rengeteg időt fordítunk a hajunkra! Órákig fésülgetjük, hetekig gondolkozunk azon, hogy levágassuk-e, hogy befessük-e, ha igen, akkor milyen színűre, és még sorolhatnám. De mi a véleményük erről a pasiknak? Egyáltalán észreveszik a változást? Hogy tetszünk nekik a legjobban?
vous - 2015.07.28.
Milyen frizura tetszik a pasiknak? Megkérdeztük!

Körbejártam a szerkesztőségben, és ugyanazokat a kérdéseket feltettem három pasinak: Marcinak, Somának és Zsombornak. Hát, nem volt egyszerű belőlük kihúzni a választ, de végül azért mindenről volt véleményük.

Hosszú, félhosszú vagy rövid haj?

Ez volt az egyetlen olyan kérdés, amelyre teljesen egyértelmű választ adtak: hosszú.

Milyen színű?

Itt már azért többet gondolkoztak és tanácskoztak.

Marci: Vörös.
Soma: Sötétbarna, fekete.
Zsombor: Világos haj. 

Egyenes, hullámos vagy göndör?

Tökmindegy, úgyis a fenekét nézem meg legelőször.

Összességében úgy gondolják, mindegy, milyen a nők haja, nem az számít. Ha göndör, akkor úgyis egyenesítik, ha pedig egyenes, akkor úgyis hullámosra sütik be. 
 
Marci: Egyenes
 
Soma: A lényeg, hogy olyan legyen a haja, ahogy jól érzi magát. Hordja úgy, ahogy neki tetszik, ahogyan magabiztos, mert akkor az a kisugárzásán is meglátszik, és az a fontos.
 
Zsombor: Tökmindegy, ez egyáltalán nem számít.

Összefogva vagy kiengedve?

Na, ez az a kérdés, amin még életemben nem gondolkoztam.

De végül mindhárman a kiengedett hajra szavaztak.

Hajpánt, virágkoszorú és az egyéb hajbavalók?

.

Hát, erről mindenkinek volt véleménye:
 
Marci: Nekem nincs bajom a hajpánttal vagy a virágkoszorúval, de csak a fesztiválokon!
 
Soma: Nekem az tetszik, mikor egy lány csak egy virágot tűz bele a hajába.
 
Zsombor: Borzalmas! Nem értem, miért hordják például a virágkoszorút, olyan, mint egy rét, vagy azokat a sastollas hajpántokat. Nők…

Összességében tehát a pasik szerint nem a haj számít, ha valaki szép, akkor bármilyen frizurával szép. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat!
 
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.