Trend

Új korszak kezdődött a hajvasalásban

Forradalmasították a hajfestést, vagy a hajvasalást? Nem is tudom, de az biztos, hogy időt spóroltak nekünk a kütyü tervezői, és kettő az egyben letudhatjuk a frizuránk csinosítgatását.
vous - 2015.07.20.
Új korszak kezdődött a hajvasalásban

Az Új-Mexikói Egyetemen fejlesztették ki ezt a spéci, futurisztikus készüléket, ami pár perc alatt teljesen új külsőt eredményez. Csupán a szokásos mozdulatok a hajvasalóval és azonkívül, hogy egyenes tincseket kapunk, még a hajunk színe is megváltozik. A készülék egy forradalmi technológián alapszik: iongyöngyöket tartalmaz, ami befesti a hajat a már előre kiválasztott színre. A tavalyi tesztelések során kiderült, bármilyen színű és típusú hajon alkalmazható ez az új eljárás. Mivel tényleg forradalmi technikáról van szó, az ára is biztosan igazodni fog ehhez.
Bár ha belegondolunk, lehet, hogy idővel visszahozná a hajfestékek árát. Sokat tűnődtem ezen, hogy is működne a dolog és  számos kérdés felvetődött bennem a hajfestő vasalóval kapcsolatban. Mennyire lesz tartós az eredmény? Mennyire roncsolja a hajat? Gondoljatok bele, egyszerre festjük és vasaljuk is. Belevasaljuk a festéket a hajunkba? Mindenesetre én már kíváncsian várom, hiszen az otthoni hajfestők táborát erősítem, ráadásul mániákus hajvasaló vagyok, így számomra ez a készülék felbecsülhetetlen lehet, ha tényleg hozná azt az eredményt, amit ígérnek.

.

Ti mit gondoltok, hasznos kütyüvel gazdagodunk?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: