Trend

Új korszak kezdődött a hajvasalásban

Forradalmasították a hajfestést, vagy a hajvasalást? Nem is tudom, de az biztos, hogy időt spóroltak nekünk a kütyü tervezői, és kettő az egyben letudhatjuk a frizuránk csinosítgatását.
vous - 2015.07.20.
Új korszak kezdődött a hajvasalásban

Az Új-Mexikói Egyetemen fejlesztették ki ezt a spéci, futurisztikus készüléket, ami pár perc alatt teljesen új külsőt eredményez. Csupán a szokásos mozdulatok a hajvasalóval és azonkívül, hogy egyenes tincseket kapunk, még a hajunk színe is megváltozik. A készülék egy forradalmi technológián alapszik: iongyöngyöket tartalmaz, ami befesti a hajat a már előre kiválasztott színre. A tavalyi tesztelések során kiderült, bármilyen színű és típusú hajon alkalmazható ez az új eljárás. Mivel tényleg forradalmi technikáról van szó, az ára is biztosan igazodni fog ehhez.
Bár ha belegondolunk, lehet, hogy idővel visszahozná a hajfestékek árát. Sokat tűnődtem ezen, hogy is működne a dolog és  számos kérdés felvetődött bennem a hajfestő vasalóval kapcsolatban. Mennyire lesz tartós az eredmény? Mennyire roncsolja a hajat? Gondoljatok bele, egyszerre festjük és vasaljuk is. Belevasaljuk a festéket a hajunkba? Mindenesetre én már kíváncsian várom, hiszen az otthoni hajfestők táborát erősítem, ráadásul mániákus hajvasaló vagyok, így számomra ez a készülék felbecsülhetetlen lehet, ha tényleg hozná azt az eredményt, amit ígérnek.

.

Ti mit gondoltok, hasznos kütyüvel gazdagodunk?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!