Egyéb kategória

Megható: egy rendőr megmentette a csecsemő életét, majd keresztlányává fogadta!

Hatalmas hőstettet vitt véghez egy amerikai rendőr, miután egy fuldokló csecsemőhöz riasztották. A bajt egy gabonaszem okozhatta, de a férfinak sikerült megmentenie a pici életét. A szülők ezután felkérték, hogy legyen a kislányuk keresztapja, a rendőrnek pedig eszébe nem jutott ellenkezni.

vous - 2016.10.12.
Megható: egy rendőr megmentette a csecsemő életét, majd keresztlányává fogadta!

Egy édesanya megetette a 2 hónapos kislányát, majd egy óra elteltével észlelte, hogy hatalmas baj van a kicsivel. A csecsemő ugyanis elkezdett levegő után kapkodni, miközben valamilyen fehér színű dolog hagyta el az orrát és a száját, valószínűleg egy gabonaszem okozhatott ekkora galibát. Az anyuka azonnal beütötte a telefonjába a segélyszolgálat telefonszámát, akik habozás nélkül a helyszínre küldtek egy rendőrt. A férfi azonnal megkezdte a légzés újraindítását, és sikerült megmentenie a pici életét.

Amikor újra kapott levegőt, rám mosolygott, majd elkezdett sírni. Ennek pedig hihetetlenül örültem!

– fogalmazott saját Facebook-oldalán a rendőr.

Objektum doboz

A kislány, Ma' Yavi szülei az életmentő beavatkozása után azt szerették volna, ő legyen a baba keresztapja. A férfi örömmel igent mondott, hatalmas megtiszteltetésnek érezte a felkérést.

A büszke keresztapa már meg is mutatta az „ő kis angyalkáját”:

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.