Egyéb kategória

A 8 éves Máté mentette meg szívbeteg édesanyja életét – Videó

A kisfiú édesanyja rosszul lett, de ő pontosan tudta, mit kell tennie ebben a helyzetben.

vous - 2022.04.23.
A 8 éves Máté mentette meg szívbeteg édesanyja életét – Videó

A kis Máté nagy lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot a minap, mikor édesanyja rosszul lett. A gyerek, azonnal tárcsázta a segélyhívót, ahol a diszpécser segítségével, időben érkezett segítség a szívbeteg anyukájához. 

Objektum doboz

Nagyon büszke is vagyok rá, mondtam is a rendőröknek és a mentősöknek, hogy nem lesz itt semmi gond, meggyógyulok. Erős volt és talpraesett, hogy ezt meg tudta tenni és segített rajtam, éppenséggel más nem tudott volna rajtam, mert nem volt mellettünk senki 

– nyilatkozta a Tényeknek Máté édesanyja.

A fiú segélyhívását a rendőrség hivatalos Facebook-oldalán is közzétették, ahol meghallgathatjuk, milyen ügyesen kezelte a helyzetet:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.