Egyéb kategória

Fiatalabb pasival járni? Mutatjuk a pró és kontra érveket!

A kor nem számít, csak a szerelem? Mégis, biztosan elbizonytalanodtok, ha kiderül, hogy a pasi, aki tetszik, fiatalabb nálatok. 

vous - 2016.10.12.
Fiatalabb pasival járni? Mutatjuk a pró és kontra érveket!

Nem kell túlparáznotok, főleg, mert összeszedtük azokat az érveket, mi szól a fiatalabb pasi mellett, és azokat is a listára tettük, amelyek ellene, hogy alaposan átgondolhassátok a témát.

Pró: a szex

A fiatal srácok sokkal aktívabbak és játékosabbak az ágyban, mint az idősebb férfiak. Ráadásul huszonévesen több bennük a tesztoszteron, és az állóképességük is jobb. Energikusak, sokáig bírják: ez maga az orgazmusmennyország!

Kontra: teljesen más élethelyzetben van

Tudjátok, ő még bulizna, hét közben is a haverokkal lógna, ti meg már szombat este szívesebben vagytok otthon. Ne lepődjetek meg, ha inkább megy a srácokkal sörözni, mint hozzátok, nem ellenetek szól, hanem ilyenkor még nagyon erős a haveri összetartás, és nem akar semmiből kimaradni.

A cikk itt még nem ér véget! A folytatásért kattintsatok ide!

Forrás:
pexels.com
Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek