Egyéb kategória

Országszerte leállt a Telekom hálózata

Kedden délelőtt nem tudtatok telefonálni? Nem vagytok egyedül! Az ország minden tájáról érkeznek a panaszok, hogy a Telekom hálózatán nem lehet telefonálni és sms-eket küldeni.

vous - 2016.10.11.
Országszerte leállt a Telekom hálózata

A Telekom Facebook-oldalára Szegedről, Zalaegerszegről, Sopronból és más városokból is érkeztek a panaszok, hogy a Telekom hálózatán nem lehet telefonálni és sms-eket küldeni. A Telekom sajtóosztálya az Indexnek jelezte, hogy tudnak a hibáról, és dolgoznak az elhárításán.

Ügyfeleink egy része szórványosan hívásfelépülési hibát tapasztalhat, miközben ügyfeleink döntő többsége számára  a szolgáltatás zavartalanul működik. A probléma folyamatosan hárul el, ugyanakkor az ügyfélszolgálati hívószámok elérésében is bizonytalanság tapasztalható, ezért megnövekedett várakozási idővel kell számolni ügyfeleinknek.

A Blikk úgy tudja, „globális probléma lépett fel” a telekomos mobilhálózatnál, melynek javítási idejét nagyjából 2 óra hosszára becsülték 10 óra környékén.

Forrás:
pixabay.com

A Telekom hálózata egyébként egyszer már januárban is leállt, akkor albérlet is ugrott a leállás miatt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.