Egyéb kategória

20/30/70? Mindegy! Mindenki kap meglepit a mobilszolgáltatójától

Az itthon elérhető mobilszolgáltatók három tagja is úgy döntött, kedveskedni szeretne valamilyen meglepetéssel az ügyfeleinek karácsony alkalmából. 

vous - 2016.12.20.
20/30/70? Mindegy! Mindenki kap meglepit a mobilszolgáltatójától

Kapaszkodjatok meg… Én még mindig feltöltőkártyás csomaggal létezem a világban! Bizony, ez az opció nem halt ki, hiába magasabb már sokkal jobban az előfizetésesek száma. Engem továbbra sem tudott meggyőzni a Telekom, a Telenor, a Vodafone és a többi cég a váltásról, de őszintén: nem is érdekelnek a lehetőségek, nekem jó, ahogy van. Pláne most, hogy én is részesülök a szolgáltatóm karácsonyi meglepetéséből.

telefon mobil

A mobilfüggőség és a digitális detox világa – Így változott meg az életünk az okostelefonok óta

Szia, te most a telódon olvasol minket? Jól teszed. Persze ha ott ül melletted a gyermeked, a pasid, a barátod, az anyukád, akkor jobb, ha gyorsan elolvasod ezt a cikket, aztán detoxikálod magad digitálisan, elteszed a kütyüd, és a szeretteiddel vagy épp magaddal foglalkozol. Vigyázz, a mérget már valószínű te is bevetted! De jó hírünk van, mert az ellenanyag is nálad van.

A cikk folytatását itt találjátok meg.

De ne aggódjatok, ti sem maradtok ki a jóból! Mindegy, hogy a Telekom (30), a Telenor (20) vagy a Vodafone (70) felhasználói vagytok, mindhárman készülnek egy kis aprósággal az ügyfeleik számára az ünnepre való tekintettel.

  • Telekom: „Az ügyfelek (lakossági és üzleti egyaránt) ingyenesen, korlátok nélkül hívhatják egymást a Telekom mobil- és vezetékes hálózatán belül belföldön (alapdíjas irányokba), 2016. december 24-e 00 óra 01 perctől 2016. december 26. éjfélig.”
  • Telenor„2016. december 24-én 0 órától december 26-án 24 óráig a Telenor havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelei egyaránt úgy használhatják a vállalat mobil-adathálózatát, hogy nem kell a költségek miatt aggódniuk.”
  • Vodafone: Ennek a cégnek az ajánlata eltér az előző kettőtől, annyiban, hogy itt mindenkinek magának kell aktiválni az ajándékot. Ez az egyszeri lehetőség azonban nemcsak karácsony alatt igényelhető, hanem mindenki maga dönti el, hogy mikor szeretné beváltani (2017. január 31-ig) az ünnepi meglepetését.
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.