Egyéb kategória

„Nem akarlak megbántani, de…” – na, ezeket a mondatokat utáljuk hallani!

A magyar nyelv csodálatos dolog, igaz? Ahogy egymásba fűzitek a szavakat, tényleg gyönyörű frázisokat és szóképeket tudtok alkotni, a baj csak az, hogy vannak emberek, akik pont olyan sorrendbe teszik a magyar nyelv amúgy szép szavait, hogy ökölbe szorul a kezetek.

vous - 2016.10.08.
„Nem akarlak megbántani, de…” – na, ezeket a mondatokat utáljuk hallani!

Tudjátok, azokról a frázisokról beszélek, amelyek tök cukin kezdődnek, de úgy folytatódnak, hogy visszakézből pofont érdemelnének. Mert akkor inkább bár meg se szólalt volna az, aki mondta. Nem jut eszetekbe ilyen mondat? Ó, akkor segítek, de nem garantálom, hogy nyugodtak lesztek a cikk végére.

Nem akarlak megbántani, de…

Akkor mondjuk ne folytasd?

Objektum doboz

Döntsd el te!

Önálló vélemény mint olyan nem létezik nálad?

Objektum doboz

Nekem semmi bajom a…, de…

Tetszőlegesen behelyettesíthető melegekkel, túlsúlyosokkal, a barátnőtökkel, és persze MINDIG baj van az illetővel.

Objektum doboz

Á, úgysem értenéd!

Azért megpróbálkoznék vele, oksa?

Objektum doboz

Semmi.

Ha éppen lemaradtok valamiről és rákérdezel. Vagy ha ez arra a kérdésre jön válaszként, hogy mi a baj, na akkor van agybaj!

Objektum doboz

Ne haragudj, késni fogok…

Minimum fél óra, legrosszabb esetben még le is mondja. ARGHHH! Nekik küldjétek el ezt a korábbi cikkünket!

Objektum doboz

Ne sírj!

Hadd bőgjek már, amikor akarok!!!

Objektum doboz

Majd túlteszed magad rajta!

Nagyobb közhelyed nincs?

Objektum doboz

Ti melyiktől lesztek idegesek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.