Egyéb kategória

„És tudsz jobb kézzel írni?” – a leghülyébb kérdések, amiket balkezesként megkapunk

A világon kétféle ember létezik. Balkezes meg jobbkezes. Az én esetemben pedig kétbalkezes. Ha valaki jobbkezes, az szinte fel se tűnik senkinek. Ellenkező esetben viszont temérdek kérdést zúdítanak ránk, ha a bal kezünkbe fogjuk például a tollat.

vous - 2016.10.06.
„És tudsz jobb kézzel írni?” – a leghülyébb kérdések, amiket balkezesként megkapunk

Kiskoromtól kezdve mindent a bal kezembe fogok. Ez velem született, a szüleim sosem próbálták rámerőltetni, hogy inkább jobbkezes legyek. Nem is menne, hiszen kétbalkezesnek születtem. Nem tudok ellene semmit se tenni. 

A szűk kis környezetem már teljesen megszokta, hogy mindent a bal kezemmel csinálok. Azonban amikor új helyre kerülök, vagy vadidegenek között kell valamit kézzel írnom, akkor egyből jönnek a csodálkozó pillantások.

Szemezgettem az életemből pár szösszenetet, amit azok fognak igazán megérteni, akik szintén balkezesek.

Komolyan, te balkezes vagy? Milyen érzés?

Milyen érzés jobbkezesnek lenni? Hülye kérdésre hülye választ kapsz… ennyi!

Objektum doboz

Tényleg kreatívabbak a balkezesek?

Hát, nálad biztosan, mert nem kérdeznek ilyeneket. Miért lennék kreatívabb attól, hogy a másik kezembe fogom a tollam?

Objektum doboz

És mindent bal kézzel csinálsz?

Nem, a bal lábammal szoktam az evőeszközöket fogni. Még jó hogy mindent a bal kezemmel csinálok!!!

Objektum doboz

És jobb kézzel tudsz írni?

Miért, te tudsz bal kézzel? Szerintem azok a különleges emberek, akik mindkét kezükkel tudnak szépen írni. Nekem még ballal se megy mindig szépen.

Objektum doboz

Könyörgök: ezeket a mondatok ne süssétek el, ha balkezes emberrel találkoztok, higgyétek el, hallottuk már őket milliószor! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.