Világ

Helyes pasik dobják fel ezt a borongós napot – Újra összeállt a HSM fiúbandája

A High School Musical című filmet majdnem mindenki ismeri, még akkor is, ha nem is látta. Gabriella Montez és Troy Bolton romantikus története bejárta az egész világot, majd miután az összes részét minimum tízszer leadták a tévében, vége lett a mesének. Vagy mégsem?

vous - 2016.10.06.
Helyes pasik dobják fel ezt a borongós napot – Újra összeállt a HSM fiúbandája

Ahogy megláttam a MTV hírét, egyből dúdolni kezdtem magamban, hiszen én is nyomon követtem a táncikálást és a menő dalokat gyerekkoromban. Bár nem volt olyan táskám, se pólóm, amin a szereplők arcképei vannak, a dalszövegeket mégis kívülről fújtam, akár gáz, akár nem. Pedig most örülnék egy zefronos felsőnek, mert már akkor se volt rossz pasi, nemhogy most! A legfrissebb Insta-posztja alapján pedig elkezdtem reménykedni, hogy még nem csúsztam le a merchandise beszerzéséről, mert talán újra visszatér a gimi!

Objektum doboz

Sajnos hamar kiderült, hogy mégsem lesz új része a High School Musicalnek. A régi történetek közül csak a Szívek szállodájából kaphatunk többet. Zac Efron (Tory Bolton) és Lucas Grabeel (Ryan Evans) csak szimplán jó fej barátokhoz méltóan elkísérték Corbin Bleu-t (Chad Danforth) az egyik musicalelőadására. Azért cukik, nem?

Objektum doboz

Objektum doboz

Hiába nincs folytatása a HSM-nek, mégis jó őket együtt látni!

Ajánlott cikkek