Világ

Mikor lett ilyen jó pasi Zac Efron?!

Hol van már az, amikor a High School Musicalt néztük, és megjegyeztük, milyen édes az a kissrác. Kissrác alias Zac Efron. A 28 éves fiú nagyon férfi lett, és ezt mi még csak most vettük észre. Hová tettük a szemünket?
vous - 2016.03.02.
Mikor lett ilyen jó pasi Zac Efron?!

Megnéztem Zac Efron legújabb filmjét és feltűnt valami. Nagyon jó pasi lett. Sehol nincs már a kisfiú a Szerelmes hangjegyekből, kigyúrta magát, és az izmaival csábít a vásznon. Sőt, még a színészi képességei sem rosszak. Bár késői a felismerésem, arra az esetre, ha ti is lemaradtatok volna Zac Efron férfivé válásáról, hoztam pár képet, hogy együtt megbizonyosodjunk róla, valóban szexi pasi lett.

Ja, Justin Bieber szintén férfi lett, őt itt nézhetitek meg.

Forrás:
Bob Mahoney / Kobal / The Picture Desk

Forrás:
Polygram Filmed Entertainment / St / Archives du 7eme Art / Photo12

Forrás:
Paul Morigi / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Forrás:
KOBAL / THE PICTURE DESK

Forrás:
KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Forrás:
Jason Merritt / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Back and bi’s #baywatch

Zac Efron (@zacefron) által közzétett fénykép,

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.