Egyéb kategória

Egyre sunyibb a Facebook: segít abban, hogy megcsaljátok a pasitokat

A Facebook a legjobb barátunk. Ő az, aki őrzi a titkainkat, aki segít abban, hogy gyakorlatilag minden mozzanatát végigkövessük egy embernek. Reggel kedvesen köszönt minket, figyelmeztet arra, kinek van szülinapja, jelez, ha feltöltöttek rólunk egy képet, sőt, azt is megmutatja, mit csináltunk pontosan egy évvel ezelőtt. Most pedig már a cinkostársunk is lett!

vous - 2016.10.05.
Egyre sunyibb a Facebook: segít abban, hogy megcsaljátok a pasitokat

De vigyázzatok! Tény, hogy a Facebook a barátunk, de elég nagy kavarógép is, manapság rengeteget veszekednek miatta a párok. Gondoljatok csak bele, megmutatja, ha a pasitok egy másik lány képét lájkolja, segítségével tudjuk, hogy a párunk látta-e az üzenetet, amit küldtünk neki, sőt, azt is tudjuk, hány perce volt aktív utoljára. Most viszont azt is lehetővé teszi, hogy szupertitkos üzeneteket váltsunk emberekkel. Szóval gyakorlatilag segít nekünk abban, hogy úgy beszélgessünk egy másik illetővel, hogy arról a párunknak fogalma se legyen… 

A Facebook már nyáron elkezdte a titkosítás bevezetését, mostanra pedig már minden felhasználó számára elérhetővé tették. Akár ti is beállíthatjátok! Hogy mi a lényege? Ennek segítségével gyakorlatilag lehetetlen lesz lehallgatni a messengeres kommunikációt, így senki, még a kormányzati szervek sem tudják elolvasni az üzeneteiteket.

facebook

Forrás:
Pexels

Hogyan működik?

A beszélgetésen belül kattintsatok a partneretek nevére, majd az így előhozott menüben válasszátok ki a titkos beszélgetést. Ha ez megvan, egy külön ablakban tudtok beszélgetni a partneretekkel, ami már titkos lesz. Minden ugyanolyan lesz, mint a sima beszélgetésnél, csak itt nem tudtok videót és gifeket küldeni. A titkos beszélgetést csak arról az eszközről láthatjátok, ahol elindítjátok, tehát ha a telefonotokról indítjátok, akkor a laptopotokon nem láthatjátok, hiába fut azon is a Messenger. Azt is beállíthatjátok, hogy az üzenet megtekintése után mennyi idő múlva „semmisüljön meg” örökre az üzenet. Ez lehet egy perc, egy óra, egy nap. Nem semmi, ugye?

Ti örültök a titkos beszélgetés funkciónak?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!