Egyéb kategória

A bőrszoknya lesz a kedvenc őszi darabotok: viseljétek sportosan

Nem igazán voltam szoknyás lány, egészen idén őszig, hiszen a bőrszoknya most igazán trendi – akár sportcipővel is. Éljen!

vous - 2016.10.05.
A bőrszoknya lesz a kedvenc őszi darabotok: viseljétek sportosan

Utoljára talán középiskolában, a március 15-ei ünnepségen volt rajtam szoknya, és már akkor is hatalmas undorral vettem fel. Azon kívül, hogy nem szeretem a lábaimat mutogatni, számomra a szoknya iszonyatosan kényelmetlen, mert eddig abban a hitben éltem, hogy csak lábnyomorgató tűsarkúval lehet viselni.

Most viszont minden megváltozott. Megérkezett az idei ősz legvagányabb szerelése, a bőrszoknya. Ugye, ti sem gondoltátok, hogy 2016-ban szoknyát pusztán magas sarkú cipővel vehettek fel?! Na, ez a legjobb a bőrszoknyában, és ez a legjobb nekem, sportcipő-mániásnak.

engel-nora-2016-oszi-cipotrendek2

Metálos csillogás és bársonyos puhaság – ezekben a cipőkben hódíthattok ősszel!

Míg a szeptemberi hetekben New Yorkban, Londonban és Párizsban már a jövő évi divatot láthatjuk, addig szerencsére itthon még csak az aktuális trendekkel szemezgetünk. Akik a nyáron beleszerettek a metálba, megnyugodhatnak, ősszel sem kell elbúcsúzni a csillogástól. Vigyázz, kész, kezdődjön az őszi cipőmustra!

Nóri egyik korábbi cikkét ITT keressétek!

Mikor szerda reggel megláttam szerkesztőnket, Nórit vagány bőrszoknyájában már tudtam, hogy írok erről egy anyagot és megmutatom, mennyire trendi és vagány lehet egy szoknya sportcipővel és bőrkabáttal. 

Nóri csinos kedd szerda szettje

Forrás:
Molnár Anikó

De nyugi, nem csak sportcipővel működik jól a bőrszoknya, ha inkább elegánsabbak szeretnétek lenni, jöhet a magas sarkú csizma is! Ha egy tanácsot elfogadtok, akkor bársonycsizmával vagy sportcipővel viseljétek!

Hosszban és fazonban pedig tiétek a világ!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.