Egyéb kategória

Ben Stiller megrázó vallomást tett: rák miatt eltávolították a prosztatáját

Ben Stiller kedden egy amerikai rádiós műsorban árulta el, két évvel ezelőtt rákot diganosztizáltak nála.

vous - 2016.10.04.
Ben Stiller megrázó vallomást tett: rák miatt eltávolították a prosztatáját

Az 50 éves Ben Stillernél 2014-ben rákos daganatot találtak az orvosok, emiatt pedig el kellett távolítani a prosztatáját – írja a Hello. A színésznél a szakemberek azonnali beavatkozást tanácsoltak, így még ebben az évben sor került a műtétre és gyógyultnak nyilvánították. Stiller elmondása szerint a betegséget egy rutinvizsgálat során találták meg és hálás azért, hogy időben sikerült kezelni. Történetével azért állt most elő, hogy minél több férfit buzdítson arra, hogy vizsgáltassák ki magukat és rendszeresen járjanak szűrővizsgálatokra, hiszen tünetek nélkül is lappanghat bennük a betegség.

Nem volt rákos megbetegedés a családomban, nem tartoztam azok közé, akiket ez a legjobban fenyeget. Tüneteim se voltak, csak egy jó orvosom, aki azt mondta, ebben a korban már érdemes kivizsgáltatnom magam

 – nyilatkozta a színész, aki egy hosszabb cikket is írt betegségéről:

Objektum doboz

Mi pedig nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, lányok, hogy a rendszeres szűrés rátok is vonatkozik! Az október a mellrák ellenes harc hónapja, legalább évente egyszer, ilyenkor menjetek el egy teljes körű nőgyógyászati kivizsgálásra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.