Egyéb kategória

Johnny Depp nélkül jelent meg A Karib-tenger kalózai új előzetese

Hétfő reggel szuper hírre ébredhettek A Karib-tenger kalózai rajongói, a készítők ugyanis éjszaka végre nyilvánossá tették a film ötödik részének első előzetesét. Annyit már biztosan elárulhatunk, hogy a sorozat új epizódja 2017 májusában kerül a mozikba és már most nagyon izgalmasnak ígérkezik!

vous - 2016.10.03.
Johnny Depp nélkül jelent meg A Karib-tenger kalózai új előzetese

Már öt év is eltelt azóta, hogy a legutolsó rész megérkezett a mozikba, így nem csoda, hogy a rajongók tűkön ülve várták a legújabb film részleteit. Tegnap este végre ez is bekövetkezett, A Karib-tenger kalózai: Dead men tell no tales előzetes ugyanis rögtön bemutatta Jack Sparrow új ellenségét, Salazar kapitányt. Plusz jó hír, hogy a főgonoszt Javier Bardem, az Ízek, imák, szerelmek jóképű főszereplője alakítja.

Noha a videóban Jack Sparrow kapitányt nem láthatjuk, aggodalomra semmi ok, hiszen az már biztos, hogy kulcsszerepet tölt be a sztoriban. A történet szerint Salazar kiszabadul az Ördög háromszögéből, azzal a céllal, hogy megölje az összes kalózt; így kerül szembe Jack Sparrow kapitánnyal is, akinek Poszeidón szigonyát kell megszereznie, ha életben akar maradni. Szintén szuper hír, hogy nemcsak Johnny Depp jelenik meg a filmben, de egyúttal Orlando Bloom is visszatér Will Turnerként még egy izgalmas kaland erejéig.

Objektum doboz

Ti várjátok már a folytatást?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.