Egyéb kategória

Johnny Depp nélkül jelent meg A Karib-tenger kalózai új előzetese

Hétfő reggel szuper hírre ébredhettek A Karib-tenger kalózai rajongói, a készítők ugyanis éjszaka végre nyilvánossá tették a film ötödik részének első előzetesét. Annyit már biztosan elárulhatunk, hogy a sorozat új epizódja 2017 májusában kerül a mozikba és már most nagyon izgalmasnak ígérkezik!

vous - 2016.10.03.
Johnny Depp nélkül jelent meg A Karib-tenger kalózai új előzetese

Már öt év is eltelt azóta, hogy a legutolsó rész megérkezett a mozikba, így nem csoda, hogy a rajongók tűkön ülve várták a legújabb film részleteit. Tegnap este végre ez is bekövetkezett, A Karib-tenger kalózai: Dead men tell no tales előzetes ugyanis rögtön bemutatta Jack Sparrow új ellenségét, Salazar kapitányt. Plusz jó hír, hogy a főgonoszt Javier Bardem, az Ízek, imák, szerelmek jóképű főszereplője alakítja.

Noha a videóban Jack Sparrow kapitányt nem láthatjuk, aggodalomra semmi ok, hiszen az már biztos, hogy kulcsszerepet tölt be a sztoriban. A történet szerint Salazar kiszabadul az Ördög háromszögéből, azzal a céllal, hogy megölje az összes kalózt; így kerül szembe Jack Sparrow kapitánnyal is, akinek Poszeidón szigonyát kell megszereznie, ha életben akar maradni. Szintén szuper hír, hogy nemcsak Johnny Depp jelenik meg a filmben, de egyúttal Orlando Bloom is visszatér Will Turnerként még egy izgalmas kaland erejéig.

Objektum doboz

Ti várjátok már a folytatást?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!