Egyéb kategória

Életmentő szépségtrükkök, amiket minden késős lánynak tudnia kell

Késésben lévő lányok! Hozzátok intézem most e cikket! Tovább szeretnétek aludni, de nem akartok lemondani a kifogástalan külsőről? Ezt figyeljétek!

vous - 2021.10.25.
Életmentő szépségtrükkök, amiket minden késős lánynak tudnia kell

Nem lehetetlen lusta lánynak lenni és kifogástalan külsejű lánynak lenni egyszerre. Ehhez azonban profi késésben lévőknek kell lennetek, különben nem kattintottatok volna ide, és így lemaradnátok a hipergyors szépségtippekről

óra

Nincs többé elfelejtett feladat! – Letölthető munkaszervező káoszkirálylányoknak

Ti vagytok a káosz királynői, vagyis folyton megfeledkeztek fontos határidőkről, találkozókról és telefonszámokról? Hiába az online naptár, az emlékeztetők hada…

Töltsétek le grafikusunk, Fanny szupercsinos munkaszervezőjét INNEN!

Engem nyáron nem izgat, ha smink nélkül kell elmennem valahová, de ősszel és télen szeretek cicaszemmel járkálni, és igen, aludni is nagyon szeretek. Ha hozzám hasonlóan szeretnétek többet aludni, de nem akartok lemondani a szépség adta örömökről, olvassatok tovább! 

Szempillaspirál-varázslat

Spirálozzátok úgy a pilláitokat, hogy a szempillaspirálból jusson a szemhéjatok tövére, így már csak annyi dolgotok lesz, hogy elsatírozzátok. Kész is a tusvonal, ja meg persze a szuper pillák.

Dögös beach waves hullámok 5 perc alatt

Ha reggel úgy ébredtek, hogy hullámos hajat szeretnétek, de nincs kedvetek, SE IDŐTÖK bajlódni a göndörítéssel, akkor fonjátok be két copfba a hajatokat, és simítsátok át a hajvasalóval a copfokat. Bontsátok ki, és már kész is van a szexi hullámos séró.

Hullámos frizurát sztárszerzőnktől, Takács Nórától is elleshettek. Nézzétek csak:

Objektum doboz

Parfümöt a hajkefére!

Frissítsétek fel a hajatokat illatos kefével. Ez azért sem bolond ötlet, mert a parfümben lévő alkohol fertőtleníti a fésűtöket. Azonban soha ne fújjátok a parfümöt közvetlenül a hajatokra. Kiszáradhat tőle.

Dupla zuhanysapka

Ha csoda történne, és tökéletes frizurával ébredtek reggel, és szeretnétek, hogy ez fürdés után is így maradjon, használjatok dupla zuhanysapkát, így tuti nem lesz nedves és, ha szerencsétek van, nem is lapul le.

Szárazsampon ESTE!

A szárazsampon igazán életmentő, főleg, ha már este ráfújjátok a hajatokra. Egy kicsit megpihen, reggel pedig a frissen mosott séró érzése ébreszt.

600

Mesésen is mutathat a rendetlenség a lakásban

Ha káoszkirálylányok vagytok, biztosan ismerős nektek az a helyzet, hogy szeretnétek ugyan rendet teremteni az otthonotokban, de tanácstalanul toporogtok egy helyben: de HOGYAN?! Nos, jó hírünk van nektek. A káosz ugyanis nézhet ki szépen is.

Kattintsatok ide és győződjetek meg róla!

Ajánlott cikkek