Egyéb kategória

Így használjátok helyesen a hullámcsatot

Ó, igen, azok a bosszantó hullámcsatok. Annak ellenére, hogy valószínűleg ez az egyik leggyakrabban használt kiegészítő, mivel olcsó és praktikus, sokszor meggyűlik vele a bajunk. Ha azt szeretnétek, hogy valóban megtartsa a hajatokat fontos, hogy helyesen használjátok őket.
vous - 2016.01.04.
Így használjátok helyesen a hullámcsatot

Jártatok már úgy, hogy el akartatok készíteni egy egyszerű frizurát, de a hullámcsatok nem voltak képesek megtartani azt? Ne aggódjatok, a frizura elkészítése nem lehetetlen, csupán három praktikus trükköt kell bevetnetek!

Forrás:
Instagram.com/hereofminefashion

A hullámcsat helyes használata három lépésben:

  • Fújjátok be a hullámcsatot hajlakkal

Ha befújjátok a hullámcsatot hajlakkal, vagy megszórjátok szárazsamponnal, az jobb tartást ad majd a frizurának – írja a Purewow.

  • A hullámos oldalával lefelé tegyétek a csatokat a hajatokba

A barázdák azért vannak kialakítva, hogy felvegyék a hajat, míg a a lapos oldal célja, hogy mindent a helyére zárjon. Sőt, még jobban is néz ki, ha a csat sima fele látszik.

  • Tegyétek őket keresztezve

Ez különösen hasznos azok számára, akiknek könnyen kicsúszik a hajuk. Tehát az első két lépés után keresztezzétek a csatokat, így biztosan erősen tart majd a frizurátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.