Egyéb kategória

Pápá, Sarolta hercegnő! Így búcsúzott a brit királyi család Kanadától

A brit királyi család elhagyta Kanadát, véget ért a körút, amit mi nagyon bánunk, hiszen imádtuk az édes fotókat a bűbájos famíliáról. 

vous - 2016.10.02.
Pápá, Sarolta hercegnő! Így búcsúzott a brit királyi család Kanadától

Miután György herceg és Sarolta hercegnő ellopta a show-t szülei elől, a búcsú pillanata sem Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről szólt. A család 8 napot töltött Kanadában, és szombaton indultak haza. Rengeteg ember köszönt el a brit királyi családtól. Mielőtt felszáltak a repülőre, Sarolta hercegnő és György herceg édesen integetett a tömegnek, akárcsak szüleik.

Természetesen amellett sem mehetek el szó nélkül, hogy Katalin hercegné csodásan festett a Catherine Walker kabátban, azonban nem először bűvöl el minket. Legutóbb piros ruháját csodáltuk meg, de az is nagy pillanat volt, amikor fast fashion nadrágban jelent meg nyilvánosan.

Így köszönt el a brit királyi család Kanadától!

Forrás:
Andrew Chin / AFP

Van videó is a búcsúról!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!