Intim

5 dolog, amit a pasiknak nem a pornófilmekből kéne megtanulniuk

Nincs könnyű dolguk a pasiknak, amikor nő kerül az ágyukba, hiszen míg nem szerez tapasztalatot, addig csak a pornóból tud tájékozódni. Na, és ez az, aminek hallatán együtt sóhajt fel minden nő, mert ha a pornó könyv lenne, akkor elégetnénk. Bárhonnan tanuljatok skacok, csak onnan ne, jó?

vous - 2016.09.25.
5 dolog, amit a pasiknak nem a pornófilmekből kéne megtanulniuk

A férfiaknak készült pornó ugyanis erősen sarkít, a vizualitásra épít, arról nem beszélve, hogy tárgyiasítja a nőket. És ez nem is lenne baj, ha a férfiak külön tudnák választani a valóságot a képzelettől, de sajnos egy nő megérzi, ha a pasi túlságosan készpénznek veszi a pornókliséket. De nézzük csak, íme top 5 tévhit, ami a pornóból ered. 

1. Kapásból anális szexet kezdeményezni a csajotoknál

Felér egy öngyilkos merénylettel. 

Objektum doboz

2. Nagy méret = jó szex? NEM!

Bármilyen hihetetlen, a nagy méret néha fájdalmas egy nőnek. Szóval, lehet, hogy nem fog csillogó szemekkel rátok nézni, amikor először meglátja a péniszeteket, hanem inkább így: 

Objektum doboz

3. A csikló nem pánikgomb

Éppen ezért nem esik jól egy nőnek sem, ha agresszívan nyomogatják, dörzsölik és pöckölik. További hasznos útmutató orális szexhez itt található! 

Objektum doboz

4. A sperma nem finom

Tisztázzuk, oké? Bármennyire úgy tűnik, hogy a lányok élvezik az ondó ízét, egyáltalán nem finom. Nyilván ízlések és pofonok, de ha a barátnőtök a kedvetekben jár, akkor ne kérdezzétek meg, hogy milyen volt. Ha mégis, akkor ti akartátok ezt a reakciót.

Objektum doboz

5. A szex alatt a nő nem egy szimfonikus zenekar

Azaz ne várjátok el, hogy elejétől a végéig kiskoncertet adjunk elő, mert ami a pornóban van, az nem egy életképes, működő dolog. Főleg nem néhány simitől.

Objektum doboz

Apropó, kíváncsiak vagytok, hogy milyen egy pornósztár élete? Ridegh Natali elmesélte Emcsinek, miközben igazán pornós sminket készített neki!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!